heksahidrato dehidratacija bevandeniam aliuminio chloridui paruošti

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
308
Deals
1
Ar kas nors bandė šį metodą..?

Paimama 10 g aliuminio chlorido heksahidrato ir įdedama į ąsotį, įpilama vandens ištirpinimui, kad būtų paruoštas tirpalas, į ąsotį lėtai pilamas 95 proc. etanolis, visiškai atsiskyrus ąsotyje esantiems kristalams, centrifūginiame separatoriuje atliekamas kietojo ir skystojo kūno atskyrimas ir gaunami balti kristalai, t. y. bevandenis aliuminio chloridas. Etanolio, įpilto pagal pirmiau nurodytą metodą, koncentracija taip pat gali būti 75 %, 99,5 %. Kietosios medžiagos ir skysčio atskyrimas pagal pirmiau nurodytą metodą gali būti atliekamas ir kitais metodais, pavyzdžiui, įprastu filtravimu. Taip pat galima pašalinti priemaišas filtruojant po vandeninio tirpalo paruošimo.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,259
Deals
1
Kaip parašyta pirmiau, to nematau. Kas yra entraineris? Neįsivaizduoju, kaip centrifuguoti heksahidratą iki bevandenio, kai jis sėdi ant azeotropo be entrainerio. Ne, aš to nebandžiau. Tačiau šokinėti per mėnulį taip pat nebandžiau. Jei tai pavyks, kitą mėnesį parduosiu tą šūdą turguje, kurį pirkti yra velniškai brangu

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
308
Deals
1
Na, aš buvau dalykas tas pats, todėl einu išbandyti, nes tai 90 svarų už kg, bet aliuminio heksahidratas yra 130 svarų už 5 kg

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,259
Deals
1
Aš matau, kad tai vietose, kur iš tikrųjų galėčiau gauti už 100 USD/50 g, tai yra apie 85 EUR ar pan.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
308
Deals
1
Taip, apie tai goin užsisakyti kai pamatyti, jei jis iš tikrųjų veikia