TAIP, TAIP ...šį bandymą atlieku kiekvieną kartą, kai ją dėviu, per senas negali būti priežastis, filtras naudojamas 3 kartus...jis naujas, bet kvapai kada nors praeina, su visomis mano naudotomis kaukėmis, pusė arba visos kaukės....
o dėl to, kad tinka mano veidui, gerai, testas yra gerai, ir aš turiu šiek tiek barzdos... šiandien bandžiau daug kirpti, ir vis tiek tas pats....
apie visa tai, vakar bandžiau "naują" amalgamaciją, tiesiog vietoj to, kad naudočiau supjaustytus kvadratėlius, padariau tai, ką daro daugelis žmonių ir, atrodo, jiems visiems tinka, įdėjau kvadratėlius į virtuvinį kombainą arba kavos malūnėlį... kada nors maniau, kad šis metodas atskleis daug pusiau sumaltų AL , ir gali būti netinkamas dėl daug greitesnės reakcijos ir veiksmingumo bei, žinoma, galutinės išeigos praradimo, bet.kadangi daug žmonių tai daro... pabandžiau,,,, OMG ...tas daiktas sukėlė žudančią reakciją... jis sudegino AL (storą, 30 mikronų) maždaug per 10 minučių... bandžiau uždėti ledo vonelę, bet nieko.... bent jau nepraradau savo MDP2P ar METHYLAMINE... jis generuoja toną H2 dujų.... bet nerimauju dėl gyvsidabrio ir AL užteršimo.... KLAUSIMAS: ar turėčiau nerimauti, ar visur tik H2 dujos ir viskas? AL folija baigėsi kaip sudegęs popierius....
mano nuomone, amalgamacija prasidėjo... 2-3 minučių grandininė reakcija, kurios neįmanoma suvaldyti, pavyzdžiui, jei vienas naudoja AL miltelius..... ill back to my squares haha
@G.Patton jūsų nuomonė taip pat bus labai dėkinga (jei mane supratote hahaha)