- Reaction score
- 2
Ei, žmonės, vienas klausimas....
Jau kurį laiką iš olandijos perku BMK aliejų, kuris 1:1 sumaišomas su izopropanoliu ir po to kruopščiai nusodinamas koncentruota sieros rūgštimi iki amfetamino sulfato.
Dabar išbandžiau kito tiekėjo bmk aliejų ir pabandžiau jį paversti amfetamino sulfatu, kaip aprašyta pirmiau. Dabar, gavęs aliejų, pastebėjau, kad man buvo parduotas dietil(fenilacetil)malonatas (CAS- 20320-59-6)... Jau peržiūrėjau jūsų temą, kaip jį paversti į bmk, deja, neturiu pakankamai patirties ir įrangos jam paversti.
Dabar prie mano klausimo: kuris CAS numeris yra tinkamas, kad iš aliejaus būtų galima tiesiog išgauti amfetaminą?
Aš jį žinau pagal tokią instrukciją:
sumaišykite 1:1 su izopronalu ir lašas po lašo įpilkite sieros rūgšties (96%+), kol tirpale susidarys sulfatas.
taigi jokių sudėtingų veiksmų ir lengvai įgyvendinamas pradedančiajam.
Pagal benzilmetilketoną radau tokį CAS numerį:
Identifikatoriai
Kiti pavadinimai
benzilmetilketonas; metilbenzilketonas; fenil-2-propanonas
CAS numeris
103-79-7
Ar kas nors gali man padėti.. būčiau labai dėkingas už tai!
ar tai yra CAS, kurio man reikia, kad galėčiau lengvai pasigaminti amfetaminą?
atsiprašau už labai blogą anglų kalbą, esu vokietis
Jau kurį laiką iš olandijos perku BMK aliejų, kuris 1:1 sumaišomas su izopropanoliu ir po to kruopščiai nusodinamas koncentruota sieros rūgštimi iki amfetamino sulfato.
Dabar išbandžiau kito tiekėjo bmk aliejų ir pabandžiau jį paversti amfetamino sulfatu, kaip aprašyta pirmiau. Dabar, gavęs aliejų, pastebėjau, kad man buvo parduotas dietil(fenilacetil)malonatas (CAS- 20320-59-6)... Jau peržiūrėjau jūsų temą, kaip jį paversti į bmk, deja, neturiu pakankamai patirties ir įrangos jam paversti.
Dabar prie mano klausimo: kuris CAS numeris yra tinkamas, kad iš aliejaus būtų galima tiesiog išgauti amfetaminą?
Aš jį žinau pagal tokią instrukciją:
sumaišykite 1:1 su izopronalu ir lašas po lašo įpilkite sieros rūgšties (96%+), kol tirpale susidarys sulfatas.
taigi jokių sudėtingų veiksmų ir lengvai įgyvendinamas pradedančiajam.
Pagal benzilmetilketoną radau tokį CAS numerį:
Identifikatoriai
Kiti pavadinimai
benzilmetilketonas; metilbenzilketonas; fenil-2-propanonas
CAS numeris
103-79-7
Ar kas nors gali man padėti.. būčiau labai dėkingas už tai!
ar tai yra CAS, kurio man reikia, kad galėčiau lengvai pasigaminti amfetaminą?
atsiprašau už labai blogą anglų kalbą, esu vokietis