Ir jie gyveno ilgai ir laimingai... maby :)

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Klausiu, nes man įdomi jūsų, kaip labiau patyrusios grupės, nuomonė. Pasigailėsiu istorijos apie draugą, kuris paprašė manęs užduoti šį klausimą, ir pradėsiu nuo faktų: būdamas 30 metų, turėdamas šunį ir šiek tiek pinigų iš buto nuomos kas mėnesį, bet artėjant 5-6 metų bausmei, neketinu atsisakyti to, kas man patinka, t. y., išskyrus šunį, grįžti prie žaidimo chemiku. Aš viską žinau ir t. t. Klausimas susijęs su hipotetiniu momentu, po kelių mėnesių, kai su šypsena veide važiuosiu saulėlydžio link, turėdamas pinigų geram startui :) Kurią šalį pasirinktumėte ir į ką atkreiptumėte dėmesį rinkdamasis? Gyvenu Europoje, Lenkijoje, mano nuomone, saugiausia bus Azija. Gyvenimas pasaulio gale, be elektronikos, spindesio ir viso kito šlamšto, kurį Vakarų civilizacija laiko didžiausiu pasiekimu, teoriškai man yra pliusas. Daugiau jokių minčių nekelsiu, kad niekam nesiūlyčiau. Nepaisant entuziazmo, sveikas protas ir faktai vis tiek yra svarbiausi

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Velnias, jokio atsakymo nuo sausio mėn..

Tikiuosi, kad tau viskas gerai, vyruti..

Tiesą sakant, nesiečiau jo su konkrečia šalimi, svarbu, kad šalis, kurią pasirinktumėte, neturėtų su Lenkija pasirašytos ekstradicijos sutarties ir idealiu atveju neturėtų geriausių santykių ir su ES.
Galėčiau pagalvoti apie Venesuelą, nes tai graži ir šilta šalis, kuri, pasirodo, yra saugus prieglobstis oldshool teroristams iš europos teroristinių grupuočių, veikusių iki 2000 m.

Norėtųsi pigios šalies, neturinčios gerų ryšių su likusiu pasauliu, bet pakankamai modernios, kad būtų gera vieta gyventi senatvės požiūriu (ligoninės, sveikatos priežiūra).

Turite galvoti ir mažais žingsneliais. Pradėkite tai tvarkyti nuo pradžių. Kaip atrodys situacija, kai teks išvykti? Ar galėsite keliauti per oro uostus? Yra tiek daug klausimų, kuriuos reikia sau užduoti! Idealiu atveju norėtumėte turėti vieną saugią vietą Lenkijoje, paruoštą taip, kad į ją galėtumėte atvykti būtent tada, kai prasidės jūsų pabėgimas, kitą saugią vietą, esančią šalyje, iš kurios galėtumėte išskristi į galutinę paskirties vietą. Ši šalis turėtų būti už ES ribų, be to, su Lenkija neturėtų būti pasirašyta ekstradicijos sutartis.

Turite nepamiršti, kad galutinio įkalinimo atveju, jei neatvyktumėte į kalėjimą, iš karto būtų pateiktas arešto orderis, kuris gali būti išduotas ir Europolui ar Interpolui.

Išlikite saugūs

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Ačiū už atsakymą. man viskas gerai. Išvykau iš Lenkijos, bet vis dar esu Europoje. Aš uždirbu pinigus.

Kol kas nesu ieškomas, prieš kelias dienas vyko kažkoks teismas, bet dalyvavimas buvo neprivalomas ir kažkodėl niekas nepastebėjo, kad neketinu pasirodyti. Šiek tiek keista, nes nesumokėjau užstato ir nė karto nepranešiau policijai. Kitų dviejų byloje dalyvaujančių asmenų advokatai, atrodo, stengiasi vilkinti reikalus, kiek tik gali, nes girdėjau, kad vienas jų turi vaiką. fuck those rats :).

Turėjau pradėti nuo legalaus darbo, pasirinkau šalį, kurioje nieko nepažįstu ir niekada ten nebuvau. Nemažai metų nedirbau, bet buvau geras suvirintojas ir nuo to nusprendžiau pradėti. Atsisiunčiu visus vaizdo įrašus šiaip sau, nes galvoju atsidaryti mažą "virtuvę" ir viską išstumti į internetą. Viena vertus, dar neprekiavau internetu, todėl manęs laukia daug mokymosi, bet, kita vertus, aš nesu labai kontaktinis žmogus ir, jei nuo pat pradžių turėčiau ieškoti žmonių, neatlaikyčiau psichologiškai :).

Kalbant apie ateitį, noriu kuo greičiau išvykti iš Europos, manau, kad turiu maždaug metus ar dvejus, kol būsiu rimtai ieškoma, bet žinote, kuo greičiau, tuo geriau. O kaip dėl oro uostų, jei būčiau ieškomas pagal Europos arešto orderį, kas būtų, jei skrisčiau iš oro uosto už Europos ribų? Būtent per šiuos oro uostus iš pradžių atmečiau Pietų Ameriką. Dėl šios priežasties abejotina ir Afrika, nors turiu svainį iš Afrikos ir ką tik sužinojau, kad jo brolis ten atidarė 4 restoranus :). Azija atrodo saugiausia, blogiausiu atveju visada rasiu suvirintojo darbą.
Lenkijoje turiu butą, kuris man nepriklauso, o yra nuomojamas, todėl iš jo turėsiu šiek tiek pinigų.

Apskritai kol kas viskas. Jei kas nors turi kokių nors patarimų ar pastabų, norėčiau juos išgirsti

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Malonu girdėti, kad viskas gerai! :)

Linkiu jums kuo geriausios kloties, būkite saugūs!!!

View previous replies…

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
jie manęs lengvai nepaleis

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Kai šūdas užgrius, deja, būtent tokių dalykų reikia tikėtis :( Išlikite stiprūs visame tame!!!

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Kaip sakote, vis tiek viskas nenuspėjama. Didžiausi planai dažnai žlunga dėl mažų klaidų, kurių nebuvo galima numatyti. Šiame versle reikia rizikuoti. Beje, kas blogiausia, kas gali nutikti, 5 ar 6 metai kalėjimo? Priešingai nei atrodo, ten nėra baisu. Žinoma, tai laiko švaistymas ir šiek tiek nuobodu, mane labiau vargintų, kad pasidaviau, kad jiems pralaimėjau. Aš tikiu savimi ir tuo, kad man gali pavykti, ir manau, kad labiau bijau pasiduoti nei pralaimėti. Gali būti, kad tai, ką darysiu, baigsis blogiau, bet savo noru ir po kovos. Svarbu nedaryti nieko prieš save ir gerai jaustis :)

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Kalėjimui klijuočiau baisios vietos etiketę regardeless

Išlikite saugūs

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
160
Graži profilio nuotrauka.
Niekada nepasiduokite teisėsaugai.
Už tai, ką padarėte, vėliau gyvenime galite sėdėti kalėjime. Geriau vėliau nei dabar.
Tikiuosi, kad tau viskas bus geriausia G.