Speed 90er

drive

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
1
Tudja valaki, hogy a sebesség a 90-es években készült, az ilyen kőzetek is viszonylag szárazak és hasonlóak voltak a kocához

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
86
Erre gondol? Gyakrabban láttam 1988-90-ben.
Ha igen, akkor tudok segíteni nekik.

Attachments

• ctOabZEo2k.jpg
    ctOabZEo2k.jpg
    212.2 KB · Views: 64
  • tHbvgh3PS4.jpg
    tHbvgh3PS4.jpg
    205.2 KB · Views: 64
Last edited:

jessejames122669

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
42
Deals
3
Tudja valaki, hogy a sebesség készült a 90-es években, az ilyen kőzetek is viszonylag szárazak voltak és hasonlóak a koca Nem biztos a kérdésedben, de úgy találtam, hogy a freebase meth különböző oldószeres húzásai különböző kinézetű terméket gázolnának ki. xilol és tolual fehér pelyhes terméket eredményezne. Ha nem kristályosították át, olyan volt, mint a porcukor. minél jobb volt, annál jobban csillogott, és ha meghatározott kristályok. amfetaminról kérdezel, és nem vagyok biztos benne, hogy ez bármi köze van a kérdésedhez.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
86
A képeken látható termék szintén met, pontosabban vízben átkristályosított és préselt racém met, és préselt. De az amfetaminokra nincs válaszom.

stevepreston

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Bocsánat, de most én kérdezem, hogy a racém metamfetamint úgy szippantják, mint a kokaint, és hasonló hatása van, vagy a d-metamfetamint.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,244
Deals
1
Az emberek beleszimatolnak. Ez büdös. A racém met hasonló hatású, mint a d-met, de 1/2 olyan erős ( talán 60%) a kokain gáz kevésbé stimulál és több eufóriát okoz, mint a met.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
86
A racém metamfetamin annak idején nagyon népszerű volt az emberek körében, akik befecskendezik.
Lehet szippantani, valamint szájon át bevenni. A d-met ugyanolyan, úgymond, csak erősebb hatású. Drágább, csak ritkán kapható valódi d-met (>90%).

Eleusius_hive_reboot

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
i assume he is referring to european /german batches from that era !

yes they had very specific formulations back then. mostly different salts of amph. mostly sulphate-HCL sometimes monobasic phosphate mixed with 50 % caffeine as well as diluted alcoholic freebase either in acetone, to make some rocktype dry retail portions or the "pasty" well received types, whereby isopropanol is mixed with droplets of p2p/freebase amph.

nowadays they badly imitate those recipes...but the customers are sadly not willing to pay 20 instead of 10 bucks....so its a rabbit hole