Én az IKA/Corning/VWR-t céloznám meg, a Fischer is szóba jöhet, de mostanában az a vélemény kering, hogy ez a tudományos márkák Walmartja. Egy használtat olcsón el lehet csípni, hogy mennyire verik és meddig fog szolgálni, az azonban kérdés marad. A főzőlap mérete is megfontolandó, elfér-e a lemez az általad használt üveg méretéhez (a hő a közepéről fog jönni), vagy az üveg kényelmetlenül fog lógni róla, és esetleg felborul?
Egy másik szempont a mágneses keverés, feltételezem, hogy a re-x esetében azt szeretné, hogy ez is benne legyen. A motorok keverési kapacitása, amelyet a gyártók felsorolnak, a H2O keverésére vonatkozik a legjobb körülmények között, ha egy 3 literes keveréket fog keverni, amely hasonlít egy iszapra, egy 3 literes mágneses keverő nem fog vágni.
Az anyag - kénsavat fog rajta desztillálni? Akkor lehet, hogy a legolcsóbbat akarja. Ha ez egy olyan berendezés lesz, amelyet minden használat után letöröl, majd elrak, akkor akár az egészet is megteheti, és vehet kerámiával borított üveget.
Mindezt menet közben tanultam meg, ha szeretné a személyes véleményemet a legjobb árú forrásról és modellről, nyugodtan írjon nekem PM-et. Ezzel nem bátorítom a kapuőrséget, csak a valóság az, hogy a konkrét modellekre mutató konkrét weboldalakra mutató linkeket nem szabad megosztani, mivel könnyen megjelölhetővé válhatnak (mint a 20L(?) lombik, amely a DEA megfigyelési listájára került a met-gyártási útmutatók megjelenésének magasságában, mindannyian ugyanazt a kapacitást ajánlották).