- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
Néhány nappal ezelőtt kipróbáltam ezt a kombót, az éjszakát egy 100mg 4mmc-vel és körülbelül 15 találatnyi thc o vape-vel kezdtem. Mindkettőt körülbelül 2 óránként újradózist adtam, összesen 2 alkalommal újradózist adtam. Nagyon buta lettem, de elég eufórikus is. Nagyon beszédes voltam, egész idő alatt egy barátommal beszéltem a fórumról. Könnyű dmt-szerű látványt is kaptam, mint az alacsony dózisú dmt, és amikor becsuktam a szemem, akkor is láttam a klasszikus hipertér látványt (kaleidoszkóp). A péniszem hüvelykujjnyi méretűre zsugorodott. Én is csak könnyen zónázhattam, és az idő olyan gyorsan elszállt. A pupilláim óriásiak voltak, de nem voltak vörös szemek. Szintén nem voltak lógó szemhéjak vagy fáradtság a thc-től, amit általában kapok. Reggel 6 óra körül feküdtem le aludni, másnap a legrosszabb comedownt kaptam, de átaludtam. A szívritmusom folyamatosan 100bpm felett volt. Ez a kombináció szórakoztató volt, de nem tudom, hogy ez a legbiztonságosabb. Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a kombinációval?