- Language
- 🇷🇺
- Reaction score
- 50
Ez volt egy kis megjegyzés a másik részben, de az offtop, és úgy döntöttem, hogy megszervezem és gondoskodom róla.
Tehát hogyan kell eljárni a normál élőben, hogyan lehet biztosítani az offline biztonságot, erről darabokban velem.
Azt hiszem, mindannyiunknak van 1-2 barátja, aki tud bármilyen illegális tevékenységünkről stb.
Jobb, ha megmutatod nekik, hogy ezzel végeztél, és azonnal kint vagy !.
Az én világképemben van hierarchia a bizalom az életedben:
4.Közösségi média, online barátok, neightbours, stb.
-Minden random ember, szerintem nincs miről beszélni.
3.Barátok.
-Jobb szeretem, ha körülöttük egy szintetikus világot csinálok magamról hamis gondolatokkal.
-A barátság az, ami irigységgel rombol.
2.Szűk rokoni kör, barátnő.
-Jobb perspektívák róla. Ismerek jó példákat a kapcsolatokra
ahol a lány még meg is védi a pasiját és mindent megbocsát neki, de...
de ez olyan ritka, mint a gyémánt.
-Véleményem --- Ne bízz meg a
1. Család
-A jellemüktől és az erkölcsösségüktől függ, de a legkevésbé a
én inkább bízom a családomban.
-De soha nem beszéltem és nem is fogok soha beszélni semmilyen bűncselekményről és illegális tevékenységről,
Ha nem a bizalomról van szó, akkor a szüleidet bármelyik közepes képességű ember átverheti...
...hogy az igazság szavai a jobb életedért vannak.
Az én véleményem --- Ne bízz a titkok
Tartsa az összes bizalmi információt az agyában, és soha ne ossza meg. Még akkor is, ha azt hiszed, hogy könnyű és soha nem fogod, NEM.
Hogy biztos legyél benne, hogy soha nem fogsz hibázni, ismételd meg minden alkalommal ezt a szent állapotot a fejedben. A szabadság megfizethetetlen.
Ez volt az 1. rész. Tudasd velem, ha hasznos vagy érdekes volt.
Tehát hogyan kell eljárni a normál élőben, hogyan lehet biztosítani az offline biztonságot, erről darabokban velem.
Azt hiszem, mindannyiunknak van 1-2 barátja, aki tud bármilyen illegális tevékenységünkről stb.
Jobb, ha megmutatod nekik, hogy ezzel végeztél, és azonnal kint vagy !.
Az én világképemben van hierarchia a bizalom az életedben:
4.Közösségi média, online barátok, neightbours, stb.
-Minden random ember, szerintem nincs miről beszélni.
3.Barátok.
-Jobb szeretem, ha körülöttük egy szintetikus világot csinálok magamról hamis gondolatokkal.
-A barátság az, ami irigységgel rombol.
2.Szűk rokoni kör, barátnő.
-Jobb perspektívák róla. Ismerek jó példákat a kapcsolatokra
ahol a lány még meg is védi a pasiját és mindent megbocsát neki, de...
de ez olyan ritka, mint a gyémánt.
-Véleményem --- Ne bízz meg a
1. Család
-A jellemüktől és az erkölcsösségüktől függ, de a legkevésbé a
én inkább bízom a családomban.
-De soha nem beszéltem és nem is fogok soha beszélni semmilyen bűncselekményről és illegális tevékenységről,
Ha nem a bizalomról van szó, akkor a szüleidet bármelyik közepes képességű ember átverheti...
...hogy az igazság szavai a jobb életedért vannak.
Az én véleményem --- Ne bízz a titkok
Tartsa az összes bizalmi információt az agyában, és soha ne ossza meg. Még akkor is, ha azt hiszed, hogy könnyű és soha nem fogod, NEM.
Hogy biztos legyél benne, hogy soha nem fogsz hibázni, ismételd meg minden alkalommal ezt a szent állapotot a fejedben. A szabadság megfizethetetlen.
Ez volt az 1. rész. Tudasd velem, ha hasznos vagy érdekes volt.