Üdvözlök mindenkit, új vagyok itt. Meg tudná-e valaki a tapasztaltak közül megosztani velem és más érdeklődőkkel néhány jó és hatékony módszert az efedrin prekurzor otthoni előállítására? Van benzaldehid, élesztő, melasz és egy vödör alkoholos erjesztéshez. Egy ideje gyűjtögetem az információkat, lefordítottam egy szabadalmat (US6271008) a nyelvemre, valamint néhány más tanulmányt is, kíváncsi vagyok erre az eljárásra, sajnos nem vagyok járatos ebben a fejlett kémiai kódban, szeretem, ha a tudás világosan van megadva, és a legtöbb ilyen tanulmány a tudósok nyelvén íródott, nehéz konkrét, egységes információkba beleásni magam, és nem szeretnék elrontani semmit azzal, hogy valamit pontatlanul csinálok, ezért kérem, hogy aki jártas ebben a módszerben, mint egy értő szülő a kezét, lépésről lépésre vezessen. Úgy gondolom, hogy ez hasonló stílusú utasítássá egyszerűsíthető (preferált példasablon):
100g fenilacetokarbinol előállításához (biotranszformációs módszerrel) a következőkre van szükség:
1) Adjunk x milliliter/gramm melaszt egy vödörbe, majd adjunk hozzá (x) gramm élesztőt
2) 24 óra elteltével adjunk hozzá (x) milliliter/gramm benzaldehidet
stb.
Tudna segíteni abban, hogy ezt az utasítást pontosan kitöltsem, hogy a jövőben szolgálhasson engem és az l-PAC előállítása iránt érdeklődőket? Vagy elnéztem valami olyan szálat, ami könnyen elvezethetne a megoldáshoz? Segítsetek leegyszerűsíteni ezt a rejtélyt. Üdvözletem!
100g fenilacetokarbinol előállításához (biotranszformációs módszerrel) a következőkre van szükség:
1) Adjunk x milliliter/gramm melaszt egy vödörbe, majd adjunk hozzá (x) gramm élesztőt
2) 24 óra elteltével adjunk hozzá (x) milliliter/gramm benzaldehidet
stb.
Tudna segíteni abban, hogy ezt az utasítást pontosan kitöltsem, hogy a jövőben szolgálhasson engem és az l-PAC előállítása iránt érdeklődőket? Vagy elnéztem valami olyan szálat, ami könnyen elvezethetne a megoldáshoz? Segítsetek leegyszerűsíteni ezt a rejtélyt. Üdvözletem!