INFO a hatékony kutatási vegyszerekről

battman23

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Deals
4
Szeretném tudni, hogy valaki vásárolt-e noidokat a Hatékony kutatási vegyi anyagok nevű távirati csoporttól?

Azt állítják, hogy 2 jóváhagyott eladójuk van, akiket xanglee1 és zangchu néven emlegetnek.

A minimális rendelés ezeknél a srácoknál 5kg

Bármilyen információ ezekről a srácokról nagyra értékelném, mielőtt továbblépnék velük.

madmaximus

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Ez nekem átverésnek tűnik ! Egyetlen eladó sem fogja beállítani a minimális rendelés 5kg , ez túl drága , az egyetlen , aki megengedheti magának , a mexikói kartellek :D.

battman23

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Deals
4
Az 5kg nem a probléma az időjárás kémia jó vagy nem ott olyan sok csalás megy körül (100% csalások) az én ügyleteim az elmúlt 12 hónapokban, és 5kg rendelés egy nehéz módja annak, hogy megtudja

madmaximus

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Naah én nem bíznék az eladókban a telegram vagy a wickr .

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
791
Beszélgethetünk velük, konkrét kérdéseket tehetünk fel az anyagok kémiájával és farmakológiájával kapcsolatban, kérhetünk tőlük bizonyítékot egy termék elérhetőségéről, vagy mintát a kutatásunkhoz. Kérjük, adjon meg nekik egy elérhetőséget

battman23

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
6
Deals
4
Beszéltem velük, és ott nem érdekel, hogy küldjön ki nekem egy mintát. Ha u tudna beszélni velük magad, és elmagyarázni, hogy te vezeted ezt a weboldalt. Azt is tudná, hogy az összes vonatkozó kérdéseket kérdezni a kémiai oldalon a dolgok én nem kaptam fogalmam ebben a pillanatban. Ez lesz ott érdeke, hogy ellenőrizze a terméket az Ön számára, mivel Ön helyezi őket, mint eladó az Ön webhelyén.

TELEGRAM= hatékony kutatási vegyszerek

WICKR= xanglee

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,796
Deals
666
Küldje el nekik a fórumunk linkjét. Ha érdekli őket szolgáltatásaik népszerűsítése, akkor hozzánk fognak fordulni. Ha kétségei vannak a megbízhatóságukkal kapcsolatban, nem küldenék pénzt kétes eladóknak Telegramról.