talán nem is freebase... valószínűleg a só, ami megmagyarázná, hogy miért nincs furcsa szaga, és alapvetően egyáltalán nincs szaga.... Ha freebase lenne, akkor furcsa szaga lenne.
Ha a sókról van szó, akkor általában 20mg körül van egyszerre... ez az adderal... és a maximális terápiás dózis 20mg naponta 3-szor... talán 30mg naponta 3x. De ezt nem akarod rögtön a kapuból csinálni...... Recreationally, úgy értem, hogy ez rajtad múlik, azt hiszem. én először 60mg-ot szoktam szedni, aztán utána 40mg-ot egyszerre, ahogy szükséges... ez csak én vagyok idk, hogy mások mit csináltak. Nem csináltam ezt mindennap, bár és ismerem a hatásait... egyébként.... a helyedben én egy grammot 1000ml vagy egy liter vízben oldanék fel. Ilyen arányban ha 20 millilitert fogyasztasz, akkor 20 mg-ot fogyasztasz, mindegy milyen sóról van szó. És én azzal kezdeném, hogy egyszerre 10 ml-t iszom, és meglátom, mit tesz ez neked. talán még 5 ml-t is. Ezzel a hígítással valóban ellenőrizheti, hogy mennyit vesz be. alapvetően 5000 20 mg-os adagot vásárolt... alapvetően 4,5 évnyi értéket 60 mg napi 60 mg-nál.