Question Hogyan "fedezte fel" a kutatási vegyi anyagokat?

Rita

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
A kutatási vegyi anyagokkal akkor ismerkedtem meg, amikor egy nap a Bromazról, annak biztonsági profiljáról és jogszerűségéről kutattam.
Nincs kémiai diplomám vagy bármi ehhez kapcsolódó szakirányú végzettségem ahhoz, hogy valóban részt tudjak venni ezeknek az anyagoknak a kutatásában, de még mindig nagyon érdekesnek találom az egészet.
Kíváncsi vagyok, hogyan találtatok rá erre a fórumra és általában az RC-kre.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,164
Deals
1
Ezt hívják farmakoreának. Ha sok-sok hasonló hatású gyógyszert hasonlítunk össze, akkor azt találjuk, hogy néhány alapvető szerkezetük közös. Ezeket nevezzük állványoknak. A népszerű állványok közé tartoznak a feniletilaminok, az amfetaminok, a szubsztituált feniletilaminok ( lásd: Phikal Alexander Shulgontól), a metamfetamin, az mdxx pszichostimulánsok, mind feniletilamin alapúak. Nagyon hasonlítanak a katakolaminokhoz, mint a dopamin, noradrenalin és szerotonin. A katinonok egy másik pszichoaktív állványzat. Kutatási kulcsszavak ; kiváltságos kábítószer-állványzat és farmakór

Sir_Smokealot

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
A fűszereken keresztül találkoztam az rcs-vel, tudtam, hogy a hatás nem származhat a gyógynövényekből, ezért elkezdtem tájékozódni.

• Like
Reactions: vis

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
PV-drogok. RC-jelenet. Learningcurve emelkedett a nyereséges porcelán csomag

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
Kaptam a híreket időjárás a kémiai cégek voltak, hogy lehetővé teszik a szürke piaci elemek az ajtón, majd költözött Japánba, akik egy vezető piac 2006 előtt, hogy ez volt többnyire szájról-szájra és egy orvosi papír szabadalmaztatott vegyi anyagok, hogy hoztak létre, és nem teszteltek

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
751
Tizenhét éve kutatok új pszichoaktív anyagokat. Sajnos a legtöbb országban olyan analóg jogszabályokat vezettek be, amelyek illegálissá teszik a tevékenységünket. De még mindig feltételezem, hogy lesznek még forradalmak a kábítószerpiacon, és új anyagosztályokat fedeznek fel, ahogyan ez régen a JWH-val is történt.

• Like

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
Remélem, hogy a threedos ígéretes lesz 3cb már majdnem kész utálom, hogy
nómenklatúra
Tcb2 is fejlődik, valamint néhány szükségtelenül légyszerkezetű vegyületekkel együtt hallottam bármi mást, mint a napfény vagy a napsütés csak a seggembe verve

• Like