teljes maszk a legteljesebb szűrővel... ez elég? milyen kockázatokat vállalhatunk még?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
im egy drager x-plore 6500-at használok a legteljesebb szűrővel, hg gáz benne.... de mennyi gáz, gőz stb. megy át? azok 100%-ig biztonságosak? a szagok átmennek , de kell-e félnem a higanytól , alumíniumtól stb?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
A szűrők nagyon biztonságosak a felhasználás szempontjából, amelyre készültek. Általában a szűrőt egy teljes műszak után kell cserélni a maszk alatt, a kémiai expozíciótól függően. Felbontva a szűrők kb. 6 hónapig használhatóak, ha szag jön át, vagy sokkal nehezebbé válik a légzés, akkor a szűrő a kapacitásának határán van, melegedhet is. Bár ezek a kombinált szűrők sokféle vegyi anyagot lefednek, inkább rövid távú használatra valók. Ha pontosan tudja, hogy mitől kell megvédenie magát, akkor hasznos például egy tiszta higanyszűrőt használni, mert annak sokkal nagyobb a kapacitása, mint egy kombinált szűrőnek. Tehát a szűrő használatának időtartama erősen függ a használat idejétől, attól, hogy milyen szűrőre használod és a levegő terhelésétől, mindig érdemes cserélni.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9

tnx az értékes információkért , így egy hg / al amalgámhoz jobb lenne egy specifikus szűrő, és a PMK-tól származó MDMA szintézis többi részéhez , mit használna u? egy all in one szűrőt, vagy jobb lehetőségeket keresne?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Használjon kombinált szűrőket, ezek mindenre elegendőek. 6 hónap után cserélheti őket, nem drágák.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
A félmaszkkal kombinált szűrőket használok, mivel nem nagy terhelésű légkörben dolgozom, és csak rövid használati idővel rendelkezem. Például a higany kivétele és előkészítése a reakcióhoz, vagy egy mérgező gázzal töltött készülék eltávolítása. Legtöbbször a maszk kiegészítő védelem a füstelvezető mellett, vagy vészhelyzetben kéznél van.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Vettem a legteljesebb, így remélem, hogy működik!!! a szagok ... én valaha is gyanítom, hogy valami baj van, amikor egy szag átmegy a maszkon , de... ez normális, ugye? a még mindig védi?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
ez a probléma , én nem egy "PRO" füstgázok motorháztető ... csak a cső egy légelszívó (mint az egyik használt üvegházi kultúrák, vagy konyhák) csak a hely, ahol a füstök készülnek 8a tetején egy reflux oszlop stb) és amikor kinyitom a lombikok stb, de úgy érzem, nem elég... mit gondolsz?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Nekem ugyanilyen kevés egy megfelelő füstelvezető, egy jó fúvóka aktívszénszűrővel, ahol a tömlő a füstelvezetővel együtt az asztal fölé lóg, ami teljesen elegendő. Semmiképpen sincs erősen szennyezett légkör, amíg folyamatos a légáramlás. Ha úgy gondolod, hogy ez nem elég, és nem vagy biztos benne, hogy nincs elég oxigén, akkor sűrített levegős légzőkészüléket javasolnék, akár hosszú tömlővel egy nagy légzőlevegős palackhoz, akár hátizsák formájában, ahogy például a tűzoltóság használja. Léteznek speciális mérőműszerek, amelyekkel mérhető a levegő oxigéntartalma.
Próbáld ki a normál maszkkal és a kombinált szűrőddel, ami már eléggé megszokott, és ha a maszk alatt normálisan tudsz lélegezni, akkor a védelem elegendő.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Nem, ez nem így van. Szorosan kell viselni, hogy a levegő ne kerülje meg a szűrőket. Valószínűleg ez a maszk nincs rendben.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
tnx barátom, nagyon értékes információ, ill próbálja néhány biztosan

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Vagy a szűrő túl öreg és a kapacitáshatárán van.
Használat előtt mindig ellenőrizte, hogy a maszk jól illeszkedik-e az arcához? Az ellenőrzésre van egy egyszerű, 5 másodperc alatt elvégezhető munkamódszer. Tartsa a kezét a szűrőre, és próbáljon meg olyan erősen belélegezni, amennyire csak tud, ha ekkor a maszk szorosan az arcához szívódik, és egyáltalán nem jut be levegő, akkor a maszknak szorosan kell illeszkednie, és ekkor nem szabad szagot sem érzékelnie. Ha igen, akkor cserélje ki a szűrőt.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
YES, YES ...I make this test every single time i wear it, too old can't be the reason, the filter has 3 uses..its a new one, but the smells ever pass through through, with all the mask ive used, half or complete masks.....

Ami az arcomra való illeszkedést illeti, a teszt rendben van, és van egy kis szakállam...ma megpróbáltam sokat vágni, és még mindig ugyanaz.....

mindezekről, tegnap kipróbáltam egy "új" amalgámot, csak ahelyett, hogy a levágott négyzeteket használnám, azt csináltam, amit sokan csinálnak, és úgy tűnik, mindannyiuknak működik, tegye a négyzeteket egy konyhai robotgépbe vagy egy kávédarálóba... valaha is gondoltam, hogy ez a módszer sok félig őrölt AL-t fog kitenni, és nem lehet megfelelő a sokkal gyorsabb reakció, és a hatékonyság és természetesen a végső hozam elvesztése miatt, de..mivel sokan csinálják...kipróbáltam,,,, OMG ...ez a dolog gyilkos reakciót csinált...elégette az AL-t (vastag, 30 mikronos) kb. 10 perc alatt...próbáltam jégfürdőbe tenni ..de semmi.... legalább nem pazaroltam el az MDP2P-t vagy METHYLAMINE-t...egy tonna H2 gázt generál.... de aggódom a higany és AL szennyezés miatt a hely.... A KÉRDÉS: kell-e aggódnom? vagy csak H2 gáz van mindenhol és ennyi? az AL fólia úgy végződött, mint az égett papír....

az én szemszögemből nézve az amalgámia a... 2-3 percben egy láncreakciót lehetetlen kezelni, mintha valaki AL port használna..... ill visszatérek a négyzeteimhez haha
@G.Patton a te véleményedet is nagyon megköszönném (ha megértettél hahaha)

Last edited:

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Akkor lesz olyan anyag, amelyet nem szűrnek ezzel a kombinált szűrővel, mert semmit sem fog érezni, ha minden rendben van. Minden esetben ellenőrizze, hogy a szűrő megfelelő-e, a maszk alatt semmiképpen sem szabad szagot érezni.
Mély hegek vagy rendkívül kiemelkedő arcfelületek is jelenthetnek szivárgást, esetleg krémezd be ezeket a területeket előtte.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Ki fogom próbálni a tejszínes opciót, ezt soha nem gondoltam volna, tnx!

például a viasz átalakításakor elkerülhetetlen a szaga...., de milyen szűrőt használjak hozzá? ennél teljesebb szűrő nincs, nekem minden benne van (állítólag)

az amalgámban, ha közelebb teszem az arcomat, mint kellene, akkor érzem az IPA szagát ....
az amalgám metál szagát nem érzem, és ez a legfontosabb számomra, a hg és az AL nagyon elszomorít, hogy őszinte legyek, ki fogom próbálni az NMF utat, még a nem túl világos információk ellenére is, csak hogy elkerüljem az amalgámot.

tnx for your help man, very apreciatted

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Hé ember, mi az NMF útvonal?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident