YES, YES ...I make this test every single time i wear it, too old can't be the reason, the filter has 3 uses..its a new one, but the smells ever pass through through, with all the mask ive used, half or complete masks.....
Ami az arcomra való illeszkedést illeti, a teszt rendben van, és van egy kis szakállam...ma megpróbáltam sokat vágni, és még mindig ugyanaz.....
mindezekről, tegnap kipróbáltam egy "új" amalgámot, csak ahelyett, hogy a levágott négyzeteket használnám, azt csináltam, amit sokan csinálnak, és úgy tűnik, mindannyiuknak működik, tegye a négyzeteket egy konyhai robotgépbe vagy egy kávédarálóba... valaha is gondoltam, hogy ez a módszer sok félig őrölt AL-t fog kitenni, és nem lehet megfelelő a sokkal gyorsabb reakció, és a hatékonyság és természetesen a végső hozam elvesztése miatt, de..mivel sokan csinálják...kipróbáltam,,,, OMG ...ez a dolog gyilkos reakciót csinált...elégette az AL-t (vastag, 30 mikronos) kb. 10 perc alatt...próbáltam jégfürdőbe tenni ..de semmi.... legalább nem pazaroltam el az MDP2P-t vagy METHYLAMINE-t...egy tonna H2 gázt generál.... de aggódom a higany és AL szennyezés miatt a hely.... A KÉRDÉS: kell-e aggódnom? vagy csak H2 gáz van mindenhol és ennyi? az AL fólia úgy végződött, mint az égett papír....
az én szemszögemből nézve az amalgámia a... 2-3 percben egy láncreakciót lehetetlen kezelni, mintha valaki AL port használna..... ill visszatérek a négyzeteimhez haha
@G.Patton a te véleményedet is nagyon megköszönném (ha megértettél hahaha)