- Reaction score
- 0
Több platformon is használtam a keresőt, és nem találok végleges választ, ezért kérem, ha van olyan forrás, ahová valaki el tudna irányítani, azt nagyra értékelném. Ha nem, akkor itt van
Oké, első kérdés: a DCM elfogadható oldószer a meth freebase számára? Mert van laboratóriumi minőségű DCM-em és barkácsáruházi toluolom, és ha elkerülhetem, hogy kétszeresen desztilláljak egy gallon toluolt, akkor szeretném.
Következő: A szerves réteg vizes mosása közben észrevettem, hogy a mosóvizem két dolgot tesz.
A) a mosóvíz pH-ja magasan indul (pH 13+), de minden további mosáskor csökken.
B) a mosóvizem elkezdi átvenni a meth FB szagát.
most olvastam valahol, hogy az Fb átmegy a vizes rétegbe, ha a pH-érték túl alacsonyra megy, de hogyan tudom ezt megakadályozni? Ha NaOH-t adok hozzá, akkor egy harmadik vékony réteget kapok a határfelületen, amit nehéz elválasztani.
Kérem, valaki? Mintha egy kibaszott ötéves lennék?
Oké, első kérdés: a DCM elfogadható oldószer a meth freebase számára? Mert van laboratóriumi minőségű DCM-em és barkácsáruházi toluolom, és ha elkerülhetem, hogy kétszeresen desztilláljak egy gallon toluolt, akkor szeretném.
Következő: A szerves réteg vizes mosása közben észrevettem, hogy a mosóvizem két dolgot tesz.
A) a mosóvíz pH-ja magasan indul (pH 13+), de minden további mosáskor csökken.
B) a mosóvizem elkezdi átvenni a meth FB szagát.
most olvastam valahol, hogy az Fb átmegy a vizes rétegbe, ha a pH-érték túl alacsonyra megy, de hogyan tudom ezt megakadályozni? Ha NaOH-t adok hozzá, akkor egy harmadik vékony réteget kapok a határfelületen, amit nehéz elválasztani.
Kérem, valaki? Mintha egy kibaszott ötéves lennék?