Kilógrammonkénti értékesítés becsült ideje?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Tehát csak egy gyors véleménykérdés, amelyről tudom, hogy anyagonként, ügyfélhálózatonként stb. változik.

De ha valaki mdma-t árul, mennyi lenne a becsült idő, amíg megszabadul egy kilótól? Úgy tűnik, hogy egy ideig, hacsak nem élsz egy igazi nagyvárosban.

thankyou888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
A kérdése jó.
De azt hiszem, aki grammban árul, nem fog kilogrammban vásárolni. Valószínűleg 100 grammban fognak vásárolni.

Tekintsük a kábítószer üzletet ugyanúgy, mint a normál üzletet. Ez is a hierarchiát követi.
Értsd meg a példából.
Tavaly 1500 tonna kokaint foglaltak le, tehát tegyük fel, hogy ez a teljes kereskedelem 10%-a, tehát összesen 15000 tonna kokaint állítottak elő és adtak el.
Mindezt a mennyiséget a végfelhasználóknak osztják szét, akik nem vásárolnak 10-100 grammnál többet.
Tehát tonna => 100s kg => kgs => 100s gramm => gramm
Most illessze be magát ebbe a hierarchiába. Minden a kapcsolataidtól és a kockázatvállalási képességedtől függ. Az igazi drogkereskedelem offline történik. Az utcai árusok (a normál üzletben dolgozó kiskereskedők), akiknek az eladási aránya és árrése magas, nincsenek a darkweb-en.
Mit gondolsz a ton termelőről. Biztos vagyok benne, hogy valamelyik ország egyik gazdag embere. 😂

thch

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Annyi ideig tartana, mint egy telefonhívás. ha ezt a kérdést teszi fel, akkor több időt kellene a kapcsolatépítésre fordítania, és kevesebbet a pózolásra.

NoOneImportant

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
OP Néhány dolog, amit meg kell értenie a gyógyszerjátékról. Az első dolog az, hogy ahhoz, hogy dílerként tiszteljenek, drogdílerként kell tisztelni téged. A legnagyobb mozgató alattad a legnagyobb fiend, és ha súlyról van szó, akkor el kell adnod, mielőtt még hozzáérnél.

A laza MDMA-val ez azt jelenti, hogy vagy kupakot kell tenned, vagy tablettákba kell préselned, hogy mozgatni tudd. Van-e olyan felszerelése vagy kereskedői hálózata, hogy ezt néhány telefonhívással mozgatni tudja? Van olyan rendezvénye, ahol saját maga tudja szállítani a terméket, és tudja, hogyan juthat át a biztonságiakon? Túl sok kérdés, amire fel kell tennie magának a választ.

A kapcsolati listámmal meg tudnám mozgatni ezt, és még egy kicsit többet is, pedig már 20 éve nem vagyok a játékban. De azzal a céllal mentem be, hogy x mennyiségű pénzt keressek, x mennyiségű pénzt kerestem, és kiszálltam. A kereskedés egy eszköz a cél eléréséhez, nem életmód. Jay Z-t idézve: "Get in get out it's an OGs classic". Minél tovább vagy a játékban, annál nagyobb célponttá válsz. A rendőrség, a rabló kölykök és a többi díler féltékenysége között olyan, mintha bekötött szemmel aknamezőn játszanál. Minél tovább vagy a játékban, annál nagyobb az esélye, hogy aknára lépsz.

Last edited:

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
26
Erre tudok válaszolni.
Képzeljünk el valami ilyesmit:

Naponta átlagosan körülbelül 6 ügyfeled van. Az első vásárló 3 grammot vesz, de egy egész hétig nem fogod látni. Egy második vásárló beállít, és vesz 1 grammot, de később az este folyamán még 1 grammot vesz, és ezt mindennap megteszi. A harmadik vásárló egy viszonteladó, minden alkalommal 10 grammot vásárol, általában 50 grammot vesz, de nem látod őt egy egész hónapig, akár hónapok is lehetnek a vásárlások között. A maradék 3 vásárló pedig hűséges vásárló, az egyik egy egyetemista, a másik egy klub kidobóembere, a harmadik pedig a nagymamád, mert ő egy vagány, mindannyian 1 grammot vesznek, hetente egyszer.

Most add össze mindezt:
Naponta valami ilyesmit adsz el: 2 gramm (2. vásárló, minden nap vásárol).
Heti: 3 gramm (1. vásárló) + 3 gramm (az a három ember, a nagymama, a kidobó és a diák) + amit naponta eladsz (2*7 = 14) == 20g.
Havi: 50 gramm (a viszonteladó) + heti eladott ( 20*4 = 80) == 130g havonta!
Egy évben eladod: havonta * 12 == 1200 grammot

Szóval ez a matematika mögötte, minél több vásárlód van, annál jobb, koncentrálj a nagy mennyiségek eladására, ha van egy kiló, beszállítóvá akarsz válni, nem pedig utcai kereskedővé.