OP Néhány dolog, amit meg kell értenie a gyógyszerjátékról. Az első dolog az, hogy ahhoz, hogy dílerként tiszteljenek, drogdílerként kell tisztelni téged. A legnagyobb mozgató alattad a legnagyobb fiend, és ha súlyról van szó, akkor el kell adnod, mielőtt még hozzáérnél.
A laza MDMA-val ez azt jelenti, hogy vagy kupakot kell tenned, vagy tablettákba kell préselned, hogy mozgatni tudd. Van-e olyan felszerelése vagy kereskedői hálózata, hogy ezt néhány telefonhívással mozgatni tudja? Van olyan rendezvénye, ahol saját maga tudja szállítani a terméket, és tudja, hogyan juthat át a biztonságiakon? Túl sok kérdés, amire fel kell tennie magának a választ.
A kapcsolati listámmal meg tudnám mozgatni ezt, és még egy kicsit többet is, pedig már 20 éve nem vagyok a játékban. De azzal a céllal mentem be, hogy x mennyiségű pénzt keressek, x mennyiségű pénzt kerestem, és kiszálltam. A kereskedés egy eszköz a cél eléréséhez, nem életmód. Jay Z-t idézve: "Get in get out it's an OGs classic". Minél tovább vagy a játékban, annál nagyobb célponttá válsz. A rendőrség, a rabló kölykök és a többi díler féltékenysége között olyan, mintha bekötött szemmel aknamezőn játszanál. Minél tovább vagy a játékban, annál nagyobb az esélye, hogy aknára lépsz.