- Reaction score
- 2
Hé, emberek, egy kérdés....
Egy ideje veszek hollandból BMK olajat, amit 1:1 arányban izopropanollal kevernek, majd tömény kénsavval óvatosan kicsapják amfetamin-szulfáttá.
Most egy másik beszállítótól származó bmk olajat teszteltem és megpróbáltam a fent leírtak szerint amfetamin-szulfáttá alakítani. Most az olaj megérkezése után vettem észre, hogy nekem dietil(fenilacetil)malonátot (CAS- 20320-59-6) adtak el ... Már megnéztem a témádat, hogy hogyan lehet bmk-vá alakítani, sajnos nincs elég tapasztalatom és felszerelésem az átalakításhoz.
Most a kérdésemre : melyik CAS szám a megfelelő ahhoz, hogy csak az amfetamin kerüljön ki az olajból ?
Én a következő utasítás szerint tudom:
1:1 arányban keverjük össze izopronállal és cseppenként adjuk hozzá a kénsavat (96%+), amíg az oldatban szulfát képződik.
Tehát nem nehéz lépések és könnyen kivitelezhető egy kezdő számára.
A benzilmetil-keton alatt a következő CAS számot találtam:
Azonosítók
Egyéb nevek
benzil-metil-keton; metil-benzil-keton; fenil-2-propanon
CAS-szám
103-79-7
tudna valaki segíteni nekem... nagyon hálás lennék érte !
Ez az a CAS, amire szükségem van az amfetamin egyszerű előállításához ?
Elnézést a nagyon rossz angolomért, német vagyok
Egy ideje veszek hollandból BMK olajat, amit 1:1 arányban izopropanollal kevernek, majd tömény kénsavval óvatosan kicsapják amfetamin-szulfáttá.
Most egy másik beszállítótól származó bmk olajat teszteltem és megpróbáltam a fent leírtak szerint amfetamin-szulfáttá alakítani. Most az olaj megérkezése után vettem észre, hogy nekem dietil(fenilacetil)malonátot (CAS- 20320-59-6) adtak el ... Már megnéztem a témádat, hogy hogyan lehet bmk-vá alakítani, sajnos nincs elég tapasztalatom és felszerelésem az átalakításhoz.
Most a kérdésemre : melyik CAS szám a megfelelő ahhoz, hogy csak az amfetamin kerüljön ki az olajból ?
Én a következő utasítás szerint tudom:
1:1 arányban keverjük össze izopronállal és cseppenként adjuk hozzá a kénsavat (96%+), amíg az oldatban szulfát képződik.
Tehát nem nehéz lépések és könnyen kivitelezhető egy kezdő számára.
A benzilmetil-keton alatt a következő CAS számot találtam:
Azonosítók
Egyéb nevek
benzil-metil-keton; metil-benzil-keton; fenil-2-propanon
CAS-szám
103-79-7
tudna valaki segíteni nekem... nagyon hálás lennék érte !
Ez az a CAS, amire szükségem van az amfetamin egyszerű előállításához ?
Elnézést a nagyon rossz angolomért, német vagyok