Question Dextroamfetamin

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Hogyan lehet kivonni az amfetamint a dexteoampetamin tablettákból & koncentrálni?

AgamemnonFromTroy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
66
Helló, ez a tabletták típusától függ a különböző tabletták különböző kötőanyagokkal és inaktív összetevőkkel rendelkeznek, manapság sok kötőanyagot használnak, amelyeket szándékosan nehéz elválasztani. A dextroamfetamint általában úgy lehet kivonni, hogy a tablettákat összetörjük és feloldjuk egy poláros oldószerben, például acetonban, DCM-ben, DMFO-ban stb., majd két réteg képződik, és a dextroamfetamin a vizes rétegben lesz, amelyet egy elválasztó tölcsér vagy egy pulykatölcsér segítségével kell elválasztani, majd 2-3 alkalommal mossuk meg a szerves réteget, majd helyezzük egy nagy párolóedénybe, és az oldószer elpárolog, és a csapadék az edény alján képződik.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Oldja fel a tablettákat DI vagy desztillált vízben. Minden 100 mg-hoz 10 ml-t. Keverje meg őket néhányszor, ügyelve arra, hogy mindegyik a lehető legfinomabbra zúzódjon. Szűrje ki a szilárd anyagokat (előbb nedvesítse meg a szűrőt). Az ampulla a vízben van. Végezzen sav-bázis extrakciót a kivonásához. Használjon nagyon minimális mennyiségű oldószert, hacsak nincs nagy mennyiségű tablettája. Itt vannak utasítások az amfetamin ABE-vel történő tisztítására. Nagyjából kövesse azt. Soha nem fogsz tiszta terméket kapni, ha csak oldószerekkel mosod a tablettákat.

oon1

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
KÖSZÖNÖM!!! Sokan azt mondták nekem, hogy Csak mossuk le oldószerekkel és párologtassuk el & megtettem, de ahogy mondta, nem kaptam meg a tiszta terméket, amit keresek. Van 10lbs zsák 10mg narancssárga tabletták. tudom felskálázni anélkül, hogy befolyásolná a tisztaságot? Bármilyen oldószer működik? Bármilyen ajánlás? Köszönöm még egyszer az időt a válaszoddal.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartani:
100 db 10 mg-os tabletta szükséges maximum 1 g amfetamin kivonásához.
Ezzel együtt, miután kiszűrte a tablettatömeget a vízből, nem rossz ötlet, ha hagyja, hogy a víz nagy része elpárologjon, mielőtt elkezdi az ABE-t. A de ionizált víz végzi a legjobb munkát. Győződjön meg róla, hogy az extrakciós oldószer vízmentes. Kis mennyiségekkel akar majd dolgozni bc a kis hozamok miatt. Tehát a kis üvegedények elengedhetetlenek.
Sózáskor győződjön meg róla, hogy a sav nagyon közel van a tiszta savhoz. Hígítsuk 1/10 acetonra (vízmentes) vagy IPA-ra. Jobb eredményeket találtam, ha az IPA-t és az acetont keverem a savval együtt, mert tovább tart, mielőtt a sárga árnyalat megjelenik. Lassan, cseppenként haladjon a savas oldattal, folyamatos keveréssel és a PH-érték ellenőrzésével. A legjobb 6-7 körül abbahagyni, ha kis mennyiséggel dolgozunk, mert gyorsan túlsavasodhat. Ha nem kényelmes így sózni, akkor az oldószerből L/L extrakciót végezhet de-ionizált vízzel vagy desztillált vízzel. Ha erre vonatkozó utasításokra van szüksége, tudassa velem. Szintén ha nem vákuumszűrés, akkor győződjön meg róla, hogy amit bármilyen folyadékot át akar engedni a szűrőn, meg kell nedvesíteni ugyanazzal a folyadékkal (De nem a reakciófolyadékból), mielőtt átönti rajta, vagy elveszítheti a hozamot. Remélem, hogy minden kiderül neked.

Jimmyjohn48

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Igen, felskálázhatja... amikor a vizet 100 mg-onként 7 ml-re csökkenti. A szabadbázis kivonásához DCM-et vagy étert használtam. Ha DCM-et használ, ne felejtse el összegyűjteni az alsó szintet.