és boldogan éltek, amíg meg nem haltak... maby :)

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Azért kérdezem, mert érdekel a véleménye, mint tapasztaltabb csoport. Megkímélem magam a történetet a barátomról, aki megkérdezte tőlem ezt a kérdést, és a tényekkel kezdem: 30 éves vagyok, egy kutya és némi pénz a lakásbérlésből minden hónapban, de közelgő 5-6 éves büntetés, nem fogom feladni azt, amit élvezek, ami a kutyán kívül, vissza a kémikus játékhoz. Tisztában vagyok mindennel, stb. A kérdés egy hipotetikus pillanatra vonatkozik, néhány hónap múlva, amikor mosolyogva, pénzzel a képemen a naplemente felé fogok hajtani, egy jó induláshoz szükséges :) Melyik országot választanád és mire figyelnél a választásnál? Európában élek, Lengyelországban, véleményem szerint Ázsia lesz a legbiztonságosabb. A világ végén élni, elektronika, pompa és a többi szarság nélkül, amit a nyugati civilizáció a legnagyobb vívmánynak tart, elméletileg számomra pluszt jelent. Több gondolatot nem dobok be, hogy ne sugalljak senkinek. A lelkesedés ellenére a józan ész és a tények még mindig a legfontosabbak

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
A fenébe, január óta nem válaszoltam...

Remélem, jól vagy, haver...

Hogy őszinte legyek, nem kötném konkrét országhoz, fontos, hogy az ország, amit választanál, ne legyen kiadatási egyezménye Lengyelországgal, és ideális esetben ne a legjobb kapcsolatai legyenek az EU-val is.
Én Venezuelára tudnék gondolni, mivel ez egy szép és meleg ország, ami történetesen 2000 előttről származó európai terrorcsoportok oldshool terroristáinak menedéke.

Egy olcsó országot szeretnél, amely nem rendelkezik jó kapcsolatokkal a világ többi részével, de elég modern ahhoz, hogy jó hely legyen az élethez az öregedés szempontjából (kórházak, egészségügyi ellátás).

Kis lépésekben is kell gondolkodni. Kezdd el ezt az elejétől kezdve feldolgozni. Milyen lesz a helyzet, ha el kell menned? Tudsz majd utazni a repülőtereken keresztül? Nagyon sok kérdést kell feltenned magadnak! Ideális esetben szeretnél egy biztonságos helyet Lengyelországban, amelyet pontosan akkorra készítesz elő, amikor a menekülésed elkezdődik, egy másik biztonságos helyet, amely egy olyan országban található, ahonnan el tudsz repülni a végső célállomásodra. Ennek az országnak az EU-n kívül kell lennie, és ismétlem, nem kell kiadatási szerződést kötnie Lengyelországgal.

Ne feledje, hogy végleges börtönbüntetés esetén azonnal elfogatóparancsot adnának ki Ön ellen, ha nem jelenne meg a börtönben, és esetleg az Europol vagy az Interpol is megkapná.

Maradjon biztonságban

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Köszönöm a választ. jól vagyok. Elhagytam Lengyelországot, de még mindig Európában vagyok. Pénzt keresek.

Eddig nem köröznek, néhány napja volt valami bírósági tárgyalás, de a jelenlét fakultatív volt, és valahogy senki nem vette észre, hogy nem szándékozom megjelenni. Kicsit furcsa, mert nem fizettem óvadékot és egyszer sem jelentem a rendőrségen. A másik két érintett ügyvédje úgy tűnik, hogy megpróbálják minél tovább húzni az ügyet, mert úgy hallottam, hogy az egyiknek gyereke van. basszák meg azok a patkányok :).

Egy legális munkával kellett kezdenem, egy olyan országot választottam, ahol nem ismerek senkit, és még sosem jártam ott. Jó pár évig nem dolgoztam, de régen jó hegesztő voltam, és úgy döntöttem, hogy ott kezdem. A biztonság kedvéért letöltöm az összes videót, mert azon gondolkodom, hogy nyitok egy kis "konyhát" és mindent online tolok. Egyrészt még nem kereskedtem online, szóval sok tanulás vár rám, másrészt nem vagyok túl kapcsolattartó ember és ha már az elején embereket kellene keresnem, nem bírnám ki lelkileg :).

Ami a jövőt illeti, minél hamarabb el akarom hagyni Európát, szerintem még van egy-két évem, mire komolyan keresnek, de tudod, minél hamarabb, annál jobb. Mi a helyzet a repülőterekkel, ha európai elfogatóparancs alapján köröznek, mi van akkor, ha egy Európán kívüli repülőtérről repülök? Ezeken a repülőtereken keresztül utasítottam el először Dél-Amerikát. Afrika is kétesélyes emiatt, bár van egy sógorom Afrikából, és most tudtam meg, hogy a bátyja 4 éttermet nyitott ott :). Ázsia tűnik a legbiztonságosabbnak, legrosszabb esetben is mindig találok munkát hegesztőként.
Lengyelországban van egy lakásom, ami nem az enyém, hanem bérbe van adva, így lesz belőle némi pénzem.

Mindent egybevetve, egyelőre ennyi. Ha valakinek van valami tanácsa vagy észrevétele, szívesen meghallgatom.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Jó hallani, hogy jól van! :)

Sok sikert kívánok mindenhez, maradj biztonságban!!!

View previous replies…

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Nem fognak kímélni

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Amikor a szar eléri a ventilátort, sajnos ezekre a dolgokra kell számítani :( Maradj erős mindebben!!!

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Mint mondja, amúgy is minden kiszámíthatatlan. A legnagyobb tervek is gyakran megbuknak olyan apró hibák miatt, amelyeket nem lehetett előre látni. Ebben a szakmában kockázatot kell vállalni. Egyébként mi a legrosszabb, ami történhet, 5-6 év börtön? A látszattal ellentétben ott sem szörnyű. Persze, időpocsékolás és kicsit unalmas, engem jobban zavarna, hogy feladtam, hogy vesztettem ellenük. Hiszek magamban és abban, hogy sikerülhet, és azt hiszem, jobban félek a feladástól, mint a vereségtől. Lehetséges, hogy amit csinálok, annak rosszabb vége lesz, de saját akaratomból és a harc után. Fontos, hogy ne tegyél semmit magad ellen, és jól érezd magad a bőrödben. :)

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
A börtönt szörnyű helynek bélyegezném, tekintet nélkül

Maradj biztonságban

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
160
Szép profilkép.
Soha ne add meg magad a bűnüldöző szerveknek.
Később börtönben ülhetsz azért, amit tettél. Inkább később, mint most.
Remélem, minden jót G.