Question Alternatív üzleti ötletek letétbe helyezéssel, kriptovalutával és biztonságban maradva

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Egy kérdés, vagy azt hiszem, ez inkább egy szavazás. Úgy veszem észre, hogy a piacok többsége csak XMR-t használ. Ön mit részesít előnyben a kriptográfia használatakor? És ha lenne egy másik módja annak, hogy escrow ügyleteket bonyolítsunk le kripto használata nélkül, mégis anonim maradjon, lenne-e valakinek ötlete, hogyan lehetne ezt megvalósítani, és ha igen, lehetséges lenne-e megvalósítani? Nyilvánvalóan a készpénz és a halott cseppek vagy a halott cseppek és az azonos értékű termékek kereskedelme jó. De egy online piactér esetében meg kell találni a módját egy biztonságos integrált rendszer megvalósításának, amely összeköti a világ különböző részeit, ahol olyan üzleteket lehet kötni, amelyek mindenkit biztonságban tartanak, mivel még az XMR használata is kockázatokkal jár. Végső soron a kockázatok minimalizálása a vevők és az eladók számára egyaránt olyan cél kell, hogy legyen, amelyet mindannyian osztunk, még akkor is, ha ez itt-ott egy kis nyereség elvesztésével jár. Azt hiszem, ez őrültségnek hangzik, de ebben az üzletben felnőve arra tanítottak, hogy az embereket helyezzük a nyereség fölé, és mindenekelőtt minimalizáljuk a kockázatot, még akkor is, ha ez egy kis pénzveszteséget jelent.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Ha meg akarja védeni az anonimitását használja "hideg pénztárcák " a legjobbak véleményem szerint az Edge pénztárca nem KYC ellenőrzés vagy bizalom pénztárca,hallottam, hogy Trezor pénztárca működik ugyanez, de én t próbáltam még. Ha kap bitcoin swap monero ,de a legjobb módja ez s elfogadni csak XMR biztonságosabb és alacsonyabb díj nem excange kell it.Another választás Electrum pénztárca a Tails.Edge pénztárca a legjobb és nagyon alacsony díjak .:)

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Így sok piac használja az XMR-t a piacok letétbe helyezésével. Szerintem ez azért van, mert jelenleg ez a legjobb. Úgy gondolom, hogy a kereskedés nagyon érdekes ötlet.

QueenNefer

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hogyan működne a kereskedelmi dolog ? Van ötleted ?

Jelenleg egy teljesen új struktúrán dolgozunk, teljesen új szabványokkal a magánélet és az anonimitás szempontjából.

Bármilyen betekintést értékelünk

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ön egy beszállító? Gondolom, kereskedhetne egy másik eladóval ömlesztve, így mindkettőjüknek többféle terméke lehet az ügyfelek számára.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Igen a kereskedelmi elképzelésnek kétségtelenül a vendor to vendornak kellene lennie. A kereskedelemmel kapcsolatos gondolataim még mindig tartalmaznák a letétbe helyezést. Egy példa: "A" eladó azt akarja, ami nekem van, de jobb áron, és neki van, amit én akarok, és hajlandó jobb üzletet kötni a kereskedelemben is, így megegyezünk a kereskedelem feltételeiben vagy az árban, majd mindketten letétbe helyezzük a $-t, szinte mint egy biztosítékot, és elküldjük a csomagjainkat. Miután mindegyik megkapta, és mindketten elégedettek, akkor a $ vissza mindkét személynek a letéti számláról, mínusz a fórumdíj természetesen, amely szerintem mindkét fél között megosztott lenne egy kereskedelmi üzleten. Mindenki nyer, mindketten jobb üzletet kapunk, mert amikor helyben kereskedem a dolgokat, mert mindkettőnknek van valami, amit a másik akar, és mindketten hajlandóak vagyunk egy kicsit lejjebb jönni az árban a kereskedelem útján, mert ez könnyebben pótolható termékkel, mint az elveszett $ készpénzzel, ha ennek van értelme. Természetesen a piac is megkapja a maga részét, a kereskedelmi üzletnek ugyanúgy megvan a meghatározott ára, mint bármely más üzletnek. A letéti rendszert csak egy kicsit kellene módosítani, hogy egy ilyen opciót is tartalmazzon.