Lühike vastus OP küsimusele:
2 kloro 4 metüülpropiofenooni (2c4m) puhul on teie reaktsioonis vaja teha mõningaid muudatusi.
Minu kogemuste põhjal, mis on saadud Hiina patendi WO2017211129A1 kohandamisel mefedrooni jaoks 2c4m vaheproduktiga, võttis aega, enne kui ma saavutasin 2c4m-st mefedrooni 70+% saagise.
Patendis on märgitud, et nad saavad 40% saagise metüülamiini vesilahusega, kuid pidage meeles, et patendis on tegemist asendamata metkatinooniga. Mefedrooni puhul ei ole ma metüülamiini vesilahusega kunagi saanud üle 30% saagist. Temperatuuri või reaktsiooniaega suurendades saame rohkem ainult isomefedrooniga saastunud toodet.
Et saada 2c4m-st mefedrooni 70+% saagist, peame valmistama metüülamiini lahust ühes sobivas veevabas lahustis, nagu siin on selgitatud:
Mul on probleem, sest ma ei tea, kuidas õigesti genereerida metüülamiini gaasi Ma panin 100 grammi metüülamiini 80g vees ja segada ühes keeduklaasis Seejärel panin 200 grammi NaOH-i erlenmeyeri kolbi, mis oli ühendatud silikoontorudega jääkülma liebig kondensaatoriga ja seejärel Jar, et...
bbgate.com
Selle konkreetse reaktsiooni puhul toimisid minu jaoks hästi kõik need metüülamiini lahused: 10-20% benseenis, 10-20% tolueenis, 10% DCM-is, 10% NMP-is.
Ma ei ole kunagi proovinud metanooli või IPA metüülamiini lahuseid, sest kirjanduses on kirjas, et metüülamiini reaktsiooni puhul tuleks vältida alkoholi lahusteid. Oleks huvitav näha, mis juhtub.