@KokosDreams
Esiteks, palun võtke arvesse, et on võimalus X %, et bbgare on trully tehtud, et koguda teavet teatud mängijate kohta, mis ei peataks nende carrer niikuinii, ainus erinevus on potentsiaalsed huvigrupid võiks anda probleemi ( kuidas teha teatud ravimeid) - (nad saaksid kõik see kraam niikuinii e-raamatutest, ilma probleemideta küll -> nad annavad teile võimaluse osta väikeseid koguseid (või võib-olla suuri koguseid, mis viiksid teatud isiku ja nende politseinike vahelise lingi, et saada edasist teavet lekke, kuna veebileht neeeds mitte ainult javascript, vaid töötab clearnetil withou mingeid probleeme. On vähe aktiivseid kasutajaid, kes on keemiaeksperdid (muidugi võite nendega igal ajal konsulteerida, parem ütle neile kõik asjad, mis sul meeles on, kuigi nad on siin sinu jaoks)... ja teatud vähe aktiivseid inimesi, kes on kas idioodid või pigem politseinikud. Ma panustaksin turvaliselt, et ei panustaks, kes on kes, aga mõnikord on see tõesti selge.
Minu arvates on darkneti müüja keskmine eluiga palju lühem, kui enamik inimesi arvab. Ei ütle, et teatud tegevusi ei saaks teha anonüümselt, aga nii nagu see altpoolt toimib, et kui keegi kogu püramiidist mingil maagilisel hetkel kuskil fck up, siis võib potentsiaalselt ka sind linkida... Ja lugu ei lõpe kunagi...
Tee mida tahad, teatud asjad toimivad kindlasti, aga ära tee eeldusi, et iga konkreetne inimene ja iga konkreetne andmebaas, mille salvestamine välisesse serverisse on turvaline, et sind ei paljastata mingil hetkel.
Btw, tehnoloogia, mida kasutatakse, et leida teatud lekkeid koodis sõna otseses mõttes midagi (sealhulgas käivitamine VM kasutades android süsteemi, kõik, et "teatud" asju, mis on veebis on lõputu. Need, kes lõpuks saavad kätte mingil hetkel on nagu parimad parimad kogu IT-sektsioonis cybersec...
Ma lihtsalt jääksin väga, väga ettevaatlikuks asumpsidega nagu kuna midagi on üldiselt kasutusel kogu rahvas, nagu mingi suhtleja jne nii et nad ei saa olla badass vale see ja nad tegelikult ootavad oma tragöödia,