"See on kunst, härra White! Te olete kunstnik! .... Aitäh Jesse, mul on hea meel, et te heaks kiidate...."
Jah... planeeri, et hävitad paar partiid, ja kui sa seda ei tee... noh, kurat, sa oled nüüd mees, dawg...
Amfetamiin on tõesti lihtne, mis puutub otse sünteesidesse. Lihtsalt natuke raskem kui PSE muutmine metamfetamiiniks... need kutid panevad selle videos välja nägema nagu kausitäie teravilja. Ma ei oska veel enda kohta öelda, aga pane mind treeneriks! Kui te võtsite ette hirmuäratava ülesande, et õppida metat valmistama, siis te ei arvanud, et see on nii lihtne kui keeta PSE-d mõned tunnid mingis vesijoodhappes (mis iganes see on).... a/b ekstrakti, kuplida HCl gaasi, koguda sool ja pesta seda atsetooniga. Vaevalt et keemia, eks? Selleks on vaja teha paar sammu, on vaja teha tööd ja riskida, issand, pane RP ja I2 kokku, keeda natuke aega ja lisa võrdne kogus vett, ongi sinu HI-hape... Kriips seda ja tilgake seda, piisavalt lihtne, eks?. Esialgu ei pruugi õnnestuda, tõenäoliselt ei õnnestu - nii et oodake seda. Ilmselt ei suuda isegi koolitatud eksperdid tavaliselt esimest korda katsetada. Ma võin teile kinnitada, et see EI ole raske, kui te oskate täpselt tõrkeid otsida ja vigadest õppida, turvaliselt. Kui olete iseõppija nagu mina, olge kannatlik ja järjekindel. Kõige enam olge ohutu. Mitte midagi sellest ei ole oluline pärast seda, kui te oma paska maha põletate ja sattute vanglasse või surnuks. Minge oma tempos ja elage, et õppida veel üks päev.
Minu nõuanne, harjutage kõigepealt "toidukeemiat". On põhjus, miks neid kutsutakse kokkadeks ja kokkadeks. Õpi tegema mõned toidud, kompetentselt, ilma midagi põletamata või kedagi haigeks tegemata. Õppige usinalt orgaanilist keemiat, õppige tehnikaid, vaadake videoid, lugege, lugege, lugege! Tutvuge terminoloogiaga. Alustage väikestest ja lihtsatest asjadest ning harjutage mõningaid asju. Kullakaevandus on see, kui keegi seletab lihtsate sõnadega, mis tegelikult toimub mingi reaktsiooni konkreetse etapi ajal, mis on selle taga - mis toimub, mis muutus? Kuidas? Miks? Maagia mõistmine, selle omandamine, selle enda omaks tegemine... ja seejärel selle teostamine ise. Ma nägin ühes teises postituses, et keegi nimetas siinseid kirjutisi "kiviaja keemiaks", mis on vananenud ja enamikule kasutu, kuid meelelahutuslik. Ma arvan, noh, mine tagasi oma superlaborisse ja vajuta "START" nuppu oma kraami jaoks. Meile teistele: Las kunstnikud maalivad. Kui teie loll tsivilisatsioon kukub iseenda peale ja te ei suuda aru saada, kuidas voolu tagasi sisse lülitada või Hiinast enam lähteaineid saada. Dinosaurused on üle äikesekupli.
Hamiltoni episood, kus Fester on kuradiülikonnas ja MDMA-kokk parukaga. Lahedam kui teine pool padi, kui te minult küsite! Alustades nullist, 15-20 sammu kaugusel, võib-olla rohkem, ja kasutades ainult poest ostetud esemeid, et toota ~100g head, puhast toodet. Mida? Hämmastav... magic.... Kunst! ......... Kas sa ei ole meelelahutuslik?