Midagi, mida ma lisaksin sellele, mida Paracelsus loetles, midagi, mida ma pean kasulikuks, sest minu ambien lakkab aja jooksul afektiivselt toimimast ja mõnedele inimestele võivad suuremate annuste puhul tekkida kummalised asjad nagu unes käimine, autojuhtimine, ostlemine, muu hulgas mõned inimesed mis tahes annuse juures, on joomine Montmorency hapukirsimahla, ma ostan brändi Indian Summer, kuna see on ainult osaliselt kontsentraat, mõned kaubamärgid on 100% kontsentraat ja te peate leidma õige segu. Miks Montmorency kirsimahl?
Montmorency hapukirsimahl maitseb hästi ja selles on ka looduslikult esinevat melatoniini (umbes 0,013 mg grammi kohta) ja selles on ka trüptofaani, teate, see aine, mis on kalkunis ja mille kohta kõik ütlevad, et see teeb nad uniseks, trüptofaani kasutab meie keha nii seratoniini kui ka melatoniini tootmiseks. Võib-olla on see minu peas, aga ma tunnen, et see aitab mind, kuigi melatoniin ise ei aita, ja ma kasutan seda, kui ma teen kanepikommi, mis minu arvates samuti aitab magada. Üks hoiatus, aga jälgige odavaid mahlu, millele on lisatud suhkruid, mis on negatiivne, kontsentraat leevendab seda ja te ei vaja palju seda, kui teil on vaja või soovite vältida lisatud suhkruid, sest hapu maitse ja muidugi peavad nad tänapäeval kõike suhkruid pakendama.
Allergia on ka probleem, veenduge, et te ei ole allergiline, ma tean palju inimesi, kes ei ole kunagi kuulnud neist kirssidest, seega ei ole neid kunagi söönud ja neil ei ole aimugi võimalikest allergiatest. Siis on teil võimalikud koostoimed samade ravimitega, mis võivad melatoniiniga suhelda, arvestades, et montmorency kirssides on rohkem melatoniini kui mis tahes muus kirsis, mõned koostoimed hõlmavad antikoagulante, antikonvulsante, diabeediravimeid, kõrge vererõhu ravimeid, immunosupressante ja kofeiini. Enamik inimesi ei joo kofeiini koos oma melatoniiniga, sest nad üritavad magada, kuid mäletades, et mõned asjad, nagu tee, sisaldavad looduslikult esinevat kofeiini, siis joote teed, et võtta oma melatoniini, võib kofeiin blokeerida keha võimet melatoniini absorbeerida ja viia melatoniini kogunemiseni. Toidulisandid ei ole reguleeritud nagu paljud ravimid ja mõned on leitud lisatud seratoniini ja serotoniini kogunemine võib viia serotoniinisündroomi tekkimiseni. Kõik head asjad, mida uurida, enne kui võtta midagi sellist nagu melatoniin või juua kirsimahla, mis seda loomulikult sisaldab.