Ma seaksin eesmärgiks IKA/Corning/VWR, Fischer on ka üks võimalus, kuid viimasel ajal liigub arvamus, et see on teaduslikest kaubamärkidest Walmart. Kasutatud saab odavalt kätte, kui peksa ja kui kaua see sind teenib, jääb siiski küsimuseks. Kuumutusplaadi suurus on ka midagi, mida kaaluda, kas plaat mahub sellisele klaasile, mida kavatsed kasutada (soojus tuleb keskelt) või jääb klaas sellest ebamugavalt rippuma ja võib-olla ka ümber lüüa?
Teine kaalutlus on magnetiline segamine, ma eeldan, et re-x puhul soovite seda lisada. Tootjate poolt loetletud mootorite segamisvõimsus kehtib H2O segamiseks parimatel tingimustel, kui te kavatsete segada 3L segu, mis meenutab läga, siis 3L magnetiline segisti ei saa seda lõigata.
Materjal - kas te kavatsete sellega väävelhapet destilleerida? Siis võiksite tahta kõige odavamat. Kui see saab olema seade, mida pärast iga kasutamist pühkida ja ära panna, siis võiksite sama hästi teha kõik ja osta keraamilise kattega kaetud klaasi.
Ma õppisin seda kõike, kui soovite minu isiklikku arvamust parima hinnaga allika ja mudeli kohta, võite mulle vabalt PM-i saata. Ma ei julgusta sellega väravate hoidmist, lihtsalt reaalsus on see, et linke konkreetsetele veebisaitidele, mis viitavad konkreetsetele mudelitele, ei tohiks jagada, kuna need võivad kergesti saada märgistatud (nagu oli 20L(?) kolvi, mis on pandud DEA jälgimisnimekirja metatseutide valmistamise juhiste kõrgusel, mis tulid välja, nad kõik soovitasid sama mahutavust).