Question Vajate keemikut, kes selgitaks siin jagatud sünteesi

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
149

Kõigepealt tervitused kõigile foorumi liikmetele.

Ma räägin teile veidi endast ja probleemidest, mis mul olid foorumis mõne sünteesi õppimise ja kohaldamise ajal. Ma arvan, et siinsed professionaalsed maa-alused keemikud lahendavad minu probleemid :)

Olen uurinud kõiki siin foorumis jagatud sünteese ja mõningaid punkte, kus inimestel on probleeme umbes 1 kuu jooksul, ja olen vaikselt kogenud võimalikke probleeme, millega nad kokku puutuvad. Ma olen väga huvitatud amfetamiinist ja selle derivaatidest, sest ülikoolis õppisin osakonda. Seetõttu püüan ma teha uuringuid välismaistest allikatest ja saada soovitud teavet, selle asemel, et õppida idiootidelt, kellel on minu kodumaal diplom ja kes ei tea midagi.

Ma elan Türgis. Seetõttu on minu emakeel türgi keel. Mõnede tehingute puhul siin kasutatavad terminid on väga erinevad meie omadest. Ma ei saa aru, mida te mõnes sünteesis üritate teha. Internetis või foorumis on peaaegu võimatu otsida terminit või sõna, millest ma aru ei saa.
Ma leidsin alljärgneva sünteesi, mille kirjutasin siit foorumist. Kahjuks meie liige, kes seda sünteesi jagas, ei jaganud palju selgitavat teavet noortele keemikutele :(

Ilma pikema jututa kirjutan teile, lugupeetud professionaalsed õpetajad, küsimused allolevate ridade kõrvale / nummerdades panin osad. Oleksin tänulik, kui te vastaksite küsimustele nii, nagu ma neid nummerdasin. :)

4,8g PseudoE /1
2,5g RP
6g I2 /2
1,5ml H3PO4

õlivann
4 tundi refluks
pärast reaktsiooni:

150ml DH2O /3
lisada NaOH PH 12+ /3-1
100ml ksüleeni /3-2

pesta sooja, külma DH2O /4
eraldi lehter /5

+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
lisada 35%HCL PH 7 /6-2

aurutada soojas /7
pestakse külma atsetooniga /8
ümberkristalliseerimine isopropüülalkoholis koos atsetooniga /9
jäetakse sügavkülma 12 tunniks
filtreeritakse.

MINU KUTSE:
1: Kas see on pseudoefedriin, mida me võtame välja ja paneme otse siin mainitud pseudoefedriini ravimitest, või on see puhas? (pillid, mida me võtsime karbist välja ja purustasime ilma igasuguse tegevuseta)... Kui see on ravim, siis millist ravimit soovitate ja kas on oluline, mitu mg see on? Pseudoefedriin (PEH) on meil mõnel ravimikarbil kirjas. Ma arvan, et PEH kirjutamine tähendab, et see on selle protsessi jaoks kasutu.
2: Joodi on siin mainitud. kuid I2 kirjutamine ajas mind segadusse. Kui ma oma õpetajalt küsisin, ütles ta, et see on joodiühend, aga ta ise ei tea. Mida tähistab see 2?
3: Kas me teeme pärast reaktsiooni toiminguid, mida me siin tegime, selles mullas, kus reaktsioon toimus, või peame seda eraldi klaasis tegema?
3-1: Niipalju kui ma aru saan, paluti meil tõsta pH-taset üle 12, kasutades selleks naatriumhüdroksiidi. Kui ma õigesti aru sain, siis öelge lihtsalt JAH SINU LOLLA :D

3-2: Kui me eelmises artiklis tõstsime pH-taset, siis miks me lisame uuesti hapet ja häirime pH-tasakaalu? Mis on meie eesmärk selle lisamisega?
4: Ma ei saa aru millestki, mis on selles artiklis tehtud, palun selgitage selgelt või postitage artikkel või video, kus ma saan õppida.
5: Ma ei saa aru millestki, mis on selles artiklis tehtud, palun selgitage selgelt või postitage artikkel või video, kus ma saan õppida.
6: kuhu me lisame
6-1: kuhu me lisame
6:2: Ma arvan, et see, mida me siin püüame teha, on segu neutraliseerimine HCl abil. (aga ma ei tea ikka veel, mis segu siia lisada:D)
7: mis on meie eesmärk seda teha ja millist segu me üritame aurustada
8: mis on pesemisprotsess külma atsetooniga ja miks seda tehakse? (Ma vajan selget selgitust, kuidas seda tehakse, sest see on olukord, mida ma õpin esimest korda.)
9: See on küsimus, mille kohta ma kõige rohkem selgitust soovin. Ma ei tea sellest midagi. Ma vajan selget selgitust, kuidas seda tehakse ja miks.

Ma arvan, et need on kõik küsimused, mida ma vajan. Tänan kõiki juba ette vastuste eest. Ja ma tahaksin ka märkida, et ma püüan aru saada peaaegu kõigist meie õpetaja G.Pattoni poolt jagatud sünteesidest, tehes märkmeid oma märkmikusse ja töötades nende kallal. Ma tegin märkuse oma märkmiku esimesele leheküljele, et te olete minu salajane kangelane.
Kui mind ühel päeval arreteeritakse, siis räägin vanglas kõigile oma sõpradele teiest. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Solution
No, sorry, you actually made an effort to read the syntheses. I won't be like that. But really, can you link to the original synthesis description, because the steps you describe doesn't make sense.
But:
5. You add the xylene to bind the amphetamine freebase in. It's soluble in xylene or toluene, but not water soluble, so it will form a layer on top of the layer of water and water soluble stuff. Then you pour everything in a separating funnel (if you don't know what a separating funnel is and how to use it, research that) and let the layers separate, after which you drain out the bottom water layer.
You're now left with a rather dirty mix of xylene, freebase meth and impurities in your funnel. You pour water on that, shake the funnel...

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
õppige esmalt orgaanilise keemia termineid ja tehnikaid, et mõista protsesse ja termineid, mida ma soovitan alustada siit.
vaadake ka teiste sünteesi videoid siin foorumis, et saaksite parema pildi. ka youtube'is on palju videoid, kus saate protsessidest paremini aru.
paar vihjet minu poolt oleks 1.kas kasuta juba puhastatud pseudo,kui sul on purustatud pillid siis pead eraldama pseudo pillide täitematerjalidest(ma usun et siin on selle kohta postitus ei ole kindel tho aga leiad ka mujalt).2.I2 on jood elementaarsel kujul see on üks nendest ühenditest nagu hapnik(O2) mis esineb alati lühendina 2.nii tavaline jood.kui sa küsid seda keemia õpetajalt ja ei tea ta peaks saama vallandada.

Ära saa arreteeritud bro.kui sa ei tee seda xD
Ja ka palju õnne oma ettevõtmistes siin foorumis on palju asjatundlikumad inimesed kui mina kes on alati valmis aitama.
Hoia end turvaliselt.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
427
1: See on puhas efedriin või pseudoefedriin.
2: See on puhas joodoon
3: Samas rektsioonianumas, kui te ei tunne end kraami valada
3.1: jah, sa loll
3.2: Te lisate hüdroksiidi, et teha vabapõhjalist õli. Pärast eraldamist töötlete seda happega, et teha toote soolavormi. Uurige "Acid/base extraction".
4: Nii et ma jõudsin nii kaugele ja nüüd ütlete, et te ei saa midagi aru?
5: Okei, ma olen väljas. Lugege lihtsalt põhikeemiat ja vaadake palju keemiavideosid youtube'is.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
427
Ei, vabandust, te tegelikult nägite vaeva, et lugeda sünteese. Ma ei ole selline. Aga tõesti, kas te saate linkida originaalsünteesi kirjeldusele, sest teie kirjeldatud sammud ei ole mõistlikud.
Aga:
5. Lisate ksüleeni, et siduda amfetamiini freebase sisse. See lahustub ksüleenis või tolueenis, kuid ei lahustu vees, nii et see moodustab vee ja vees lahustuva kraami kihi peale kihi. Seejärel valate kõik eraldussahtrisse (kui te ei tea, mis on eraldussahtel ja kuidas seda kasutada, uurige seda) ja lasete kihtidel eralduda, mille järel lasete alumise veekihi välja lasta.
Nüüd on teie lehtersahtel üsna räpane segu ksüleenist, vabapõhjalisest metamfetamiinist ja lisanditest. Selle peale valate vett, raputate lehterit (ja ventileerite seda, vt selle kohta youtube'i videosid) ja lasete kihtidel uuesti eralduda. Vooluta ja viska veekiht ära. Korrake seda mitu korda. Nii pesete vees lahustuvad lisandid oma ksüleen/metafreebaasi segust ära.

6. Ülalpool teostatud pesu. Ma arvan, aga ma ei tea, millisele protseduurile te viitate.

Seejärel lisate HCl, et teha freebaasist metamfetamiini HCl. Seda tehakse sageli kuiva HCl gaasiga läbi segu mullimisega, kuigi. Selle jaoks on olemas tehnika, leiad selle siin foorumis "laboratoorse tehnika" alt. HCl lisamisel perfektsesse pH-sse või gaasi mullimisel moodustub soola valge, helbelise või kristallilise sademe kujul ksüleenisegus. See on ilus vaatepilt. Tavaliselt lihtsalt filtreeritakse metamfetamiini sool pärast seda etappi välja.

7: ilmselt ksüleen, kuid ma vajan TÕELISELT originaalkirjeldust.

8. valate oma soolale külma atsetooni ja raputate seda ringi. Atsetoonis lahustuvad lisandid pestakse ära.

9. Te lahustate oma soola isopropüülalkoholis, milles on veidi atsetooni. Lisate just nii palju, et sool lahustuks, vajadusel kuumutage veidi. Soojas lahuses lahustub sool paremini kui külmas, nii et kui paned selle sügavkülma, moodustuvad metakristallid nagu võluväel. Lisandid jäävad lahusesse ja sa saad puhta valge soola, mille saad välja filtreerida ja kuivatada ning millega saad narkootikume teha.

Midagi sellist. Aga nagu ma ütlesin, teie märkmed on tõesti natuke imelik, nii et linkige lihtsalt algsele punase P-sünteesi kirjeldusele.

Solution

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
149
Minu mainitud sünteesi saate lugeda siit
Sünteesi kohta on viga või puudus, teil on õigus. Samuti võib olla viga mõnedes minu kirjutatud asjades, sest ma kasutan Google Translate'i.
Aga tänan teid väga, et sain mõnedest toimingutest aru. Ma olen noor keemiaõpilane veel. need vastused on kulda väärt
Kas te jätate arusaadava artikli lingi Met sünteesi kohta lihtsatest kemikaalidest, mida ma saan. noorele keemiaõpilasele?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
427
Vaadake lihtsalt Rhodium'i arhiivi. https://chemistry.mdma.ch/hiveboard/rhodium/

Asi on selles, et kui te ei mõista sünteeside kirjeldust, peate tegelikult omandama rohkem teadmisi, et neid teostada. Või sa lihtsalt paned need niikuinii katki, võib-olla vigastades ennast või teisi.
Võta terminid ja kirjeldused, millest sa ei saa aru ja googelda neid. Otsige neid youtube'ist. Otsige teisi wannabe-keemikute kogukondi ja lugege lugege lugege. Tee kõigepealt mõned lihtsad sünteesi, nagu seebi valmistamine või kloroformi või klorobutanooli tootmine. Vaadake youtube'is NileRed ja BitChute'is Chemplayer. Sünteesige ise oma reaktiivid ja lähteained. Kui seal antud selgitused on teile raskesti arusaadavad, uurige neid.

Ja ausalt öeldes, kui te ei mõista neid sünteesi kirjeldusi, siis ma tõesti kahtlen, et te olete üldse keemiaüliõpilane, pigem keskkooliõpilane, kes on huvitatud drugz'i valmistamisest, eks? Selles pole midagi halba, aga sa ei vaja tegelikult vähem keerulisi sünteesi kirjeldusi, sa vajad rohkem teadmisi. Ja võib-olla õppida natuke rohkem inglise keelt? Enamik infot internetis on vene või inglise keeles.

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
149
Suur tänu teabe eest. Ma ei ole kindlasti keskkooliõpilane. Terminid, mida me kasutame keemia kohta Türgis, erinevad sellest, mida te kasutate selles foorumis, sest mul on raskusi tõlgete tegemisega see on minu ainus probleem.
Alates järgmisest kuust näete mind rohkem sünteesi, mida ma siin foorumis tegin.
Võite olla kindel, et ma töötan väga kõvasti Docx