- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
Paar päeva tagasi proovisin seda kombot kasutada, alustasin õhtut 100mg 4mmc ja umbes 15 tabamust thc o vape. Ma redoseerisin mõlemad umbes iga 2 tunni järel, kokku redoseerisin 2 korda. Ma sain väga tuim, kuid ka päris eufooriline. Ma olin väga jutukas, ma veetsin kogu aja, rääkides sõbraga foorumist välja. Ma sain ka kerge dmt-taolise visuaali, nagu madala annuse dmt ja ka siis, kui ma sulgesin silmad, võisin näha seda klassikalist hüperruumi visuaali (kaleidoskoop). Minu peenis kahanes pöidlakese suuruseks. Ma võisin ka lihtsalt tsoneerida kergesti ja aeg mööduks nii kiiresti. Mu pupillid olid GIANT, kuid mitte punased silmad. Samuti ei olnud silmalaugude langust ega väsimust thc-st, mida ma tavaliselt saan. Ma panin magama umbes kell 6 hommikul sain järgmisel päeval kõige hullemat comedown'i, kuid ma magasin selle läbi. Minu südame löögisagedus oli pidevalt üle 100bpm. See kombinatsioon oli lõbus, kuid ma ei tea, kas see on kõige ohutum. Millised on teie kogemused selle kombinatsiooniga?