- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 20
Tere kõigile, alates sellest ajast, kui ma olen foorumis olnud ja hakanud vaatama kõiki narkootikumide sünteesi ja seda, millist kraami nad vajavad, nagu kemikaalid ja reaktiivid, olen harjunud vaatama kõigi puhastus- või puhastusvahendite pakendeid ja nii edasi. Hiljuti sattusin supermarketis üsna huvitavale tootele, mis toimib jäätumisvastase vahendina. Pakendil oli kirjas, et tegemist on 100% puhta polümetüülamiiniga, kui see, mis seal kirjas on, vastab tõele, ja enamasti vastab, siis kas polümeerimisprotsessi on võimalik ümber pöörata või mitte? Ma ei ole väga palju polümeeride kohta õppinud ja ma ei ole isegi kindel, kas metüülamiini polümerisatsioon on võimalik, samuti pöörduv protsess, millelegi, mis on polümeriseeritud.
Vabandan, kui nimetamine on vale või on kirjavigu! Aga keemilised nimed on siin erinevate nimedega ja ma ei ole kindel tõlkimises bcs tähestike jne.
Vabandan, kui nimetamine on vale või on kirjavigu! Aga keemilised nimed on siin erinevate nimedega ja ma ei ole kindel tõlkimises bcs tähestike jne.