metamfetamiini suures keskmises mahus keetmise juhised

valentinosmk4l!

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Amatöörid, kes soovivad õppida tehnikat suurekeskmise ulatusega metamfetamiini tootmine tõelistelt spetsialistidelt kiire ja algajale sõbraliku seadistuse/retseptiga, millel on kõrgeim/puhtim saagikus nagu alguses öeldud Im amatöör võtab seda kergelt, kuigi õigete juhiste ja teadmistega kelleltki im väga NÄGEVALT õppija, kes pöörab tähelepanu ja rakendab iga õpetatud detaili mulle meeldib õppida õige tee samm-sammult isegi kui see raskem kui teie lihtsustatud viis meetodi see on, sest see on lihtsam mulle öelda, kus ma võin teha midagi valesti või milliseid osi meetodi ma saan tweak woek parim minu jaoks tahes nõu meetodite või tüüpi seadmed ei ole oluline, kui selle poest ostetud on diy tehtud im avatud kõigile sugestions otsivad seadistuse jaoks 10-15kgs nädalas mingeid teadmisi Kogused iga chwmical vaja, et suurus ja operatsiooni Mis start up hind kemikaalide seadmed vaja seda tüüpi operatsiooni ilmselt ill on mini versioon minu loodud testida partiid enne läheb, et suur ja ka enne iga suur partii testkäik enne ma teen suur partii, et kogus, kui ma praktika Id nagu saada suurem seadistus koos samuti. Tänud ette kõigile, kes tahavad anda mulle mõned seal teadmisi