Question Kuidas teha WEED

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Olen vaadanud ringi neljas keeles. Ja kas olen mahajääja või ei ole seal palju umbrohu kohta *atleast of making it*
Mis on põhjus, miks üritan küsida siin. Ma ei ole kunagi proovinud narkootikume. kapis olen teinud ainult deodorandi kotist sissehingamist.
Ma tean, et sa pead kasvatama umbrohtu. Aga mul pole aimugi, kust alustada. ma ei hooli tegelikult rohu kvaliteedist. niikaua kui see on odav.
Ma ei taha riskida müüjalt ostmisega, vaid hoopis õppida, kuidas seda ise teha. Ma ei tea, millist varustust ma vajan ega kust midagi saada.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Olen kindel, et paljud kasutajad näitavad teile õiget suunda. Kuid teil on õigus, meie foorum käsitleb sünteetilisi ravimeid, mitte taimseid ravimeid.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
On palju YouTube'i kanaleid ja muid foorumeid, mis käsitlevad umbrohu kasvatamist

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Kui ma võin küsida, kust ma leian need kanalid või fourms?

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Leidke välja, millist umbrohutaime soovite kasvatada.
2. Kui kasvatate siseruumides, on vaja õhuringlust.
3. Ventilatsioon
4. Õige söötmisgraafik
5. Kui taimed on veel seemned, peaks teie kasvulamp olema vahemikus 100w kuni 600w ja keskkond peab olema õhuline (1 - 4 nädalat kasvuperioodi ).
6. Kui nad hakkavad kasvama, keerate kasvuvalgustuse 600w-lt 1100w-ni. Ja alustage täiesti uut söötmisgraafikut (1 kuni 8 nädalat ) kasvuperioodi.
(Mõned taimed vajavad ainult 6 nädalat ) nii et loe taimest enne kasvatamist.
7. Kasutage kookosmulda tavalise mulla asemel, nii et kui te söötmisega jama ajate, saate seda alati parandada.
8. Valige õige kasvuvalgus... on erinevus led-valguse ja HPS-valguse vahel.
Hps on odavam, kuid see tähendab, et teil on vaja kogu aircosysteem, mis suudab kontrollida soojust. Vastasel juhul põletate kõike.
Led valgus on kallis, kuid turvalisem ja see ei vaja raskeid aircosysteeme.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Ja kõige tähtsam osa jälgige vigu. Need võivad kõik segi ajada. Kasutage Neem-õli, et pritsida neid lehe alt välja. Sest sinna panevad nad oma munad. Pihustage neid ainult siis, kui tahate neile valgust välja lülitada.

9. Tehke valgustusgraafik
* Vegetatiivne - seemik või kloon viib vegetatiivsesse staadiumisse -
Andke 18-24 tundi valgust päevas

* Õitsemine - õitsemise (pungi) staadium viib saagikoristuseni -
Anda 12 tundi valgust ja 12 tundi pimedat iga päev.

Kui me ütleme pime. Me mõtleme tõesti pimedat! Isegi kõige väiksem valgus ei lähe palju läbi.

Kasvatamiseks kasutage õiget telki/kohta.