täismask kõige täielikuma filtriga... selle piisav? millised riskid meil veel olla võivad?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
im kasutan drager x-plore 6500 kõige täielikum filtriga, hg gaasi sisaldas.... aga kui palju gaasi, auru jne läbib? kas need on 100% ohutud? lõhnad läbivad , aga kas ma peaksin olema hirmul elavhõbeda , alumiiniumi jne?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Filtrid on väga ohutud kasutamiseks, milleks need on valmistatud. Tavaliselt peaksite filtrit vahetama pärast täielikku vahetust maski all, sõltuvalt kemikaalidega kokkupuutest. Avatud kujul on filtrid kasutuskõlblikud umbes 6 kuud, kui peaks tekkima lõhn või muutub hingamine palju raskemaks, siis on filter oma võimsuse piiril, see võib ka soojeneda. Kuigi need kombineeritud filtrid katavad palju erinevaid kemikaale, on need pigem lühiajaliseks kasutamiseks. Kui te teate täpselt, mille eest peate end kaitsma, siis on kasulik kasutada näiteks puhast elavhõbeda filtrit, sest selle võimsus on palju suurem kui kombineeritud filtri oma. Seega sõltub filtri kasutamise kestus tugevalt kasutamisajast, mida filtri jaoks kasutate ja õhu koormusest, alati tasub vahetada.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9

tnx selle väärtusliku info eest , nii et hg / al amalgaami jaoks oleks parem konkreetne filter ja ülejäänud protsessi jaoks MDMA sünteesi PMK-st , mida u kasutaks? kõik ühes filtris, või läheksite paremate võimaluste jaoks?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Kasutage kombineeritud filtreid, neist piisab kõigeks. Võite neid 6 kuu pärast vahetada, nad ei ole kallid.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Ma kasutan kombineeritud filtreid koos oma poolmaskiga, sest ma ei tööta kõrge koormusega atmosfääris ja mul on ainult lühikesed kasutusajad. Näiteks elavhõbeda võtmine ja selle ettevalmistamine reaktsiooniks või mürgise gaasiga täidetud aparaadi eemaldamine. Enamasti on mask täiendavaks kaitseks suitsutõmbekapsa juures või on hädaolukorras käepärast.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
ma ostsin kõige täielikuma, nii et loodan, et see töötab!! umbes lõhnad ... ma kunagi kahtlustada on midagi valesti, kui lõhn läbib läbi maski , kuid... see on normaalne, eks? selle ikka kaitseb?

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
see on probleem , mul ei ole "PRO" suitsu kapuuts ...lihtsalt toru õhu väljatõmburi (nagu see, mida kasutatakse kasvuhoonete kasvatamiseks, või köökides) lihtsalt kohas, kus aurud on tehtud 8the top of reflux kolonni jne) ja kui ma avan kolvid jne, kuid ma tunnen, ei ole piisavalt ... mida te arvate?

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Mul on niisama vähe korralik suitsutuskapuut, hea aktiivsöefiltriga puhur, kus voolik koos kapuutsiga ripub üle laua, mis on täiesti piisav. Sul ei ole igal juhul tugevalt saastunud atmosfääri, kui on pidev õhuvool. Kui te arvate, et sellest ei piisa ja te ei ole kindel, kas hapnikku ei ole piisavalt, siis soovitaksin kasutada suruõhu hingamisaparaati, kas pika voolikuga suure hingamisõhu ballooni või seljakotina, nagu seda kasutab näiteks tuletõrje. On olemas spetsiaalsed mõõteriistad, millega saab mõõta õhu hapnikusisaldust.
Proovige seda tavalise maski ja oma kombineeritud filtriga, mis on juba piisavalt harjumuspärane ja kui saate maski all normaalselt hingata, siis on kaitse piisav.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,066
Deals
1
Ei ole. Peate seda tihedalt kandma, et vältida õhu möödapääsu filtritest. Tõenäoliselt ei ole see mask korras.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
tnx sõber, väga väärtuslik info, ill proovida mõned kindlasti

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Või on filter liiga vana ja oma võimsuse piiril.
Kas olete alati enne kasutamist kontrollinud, kas mask sobib hästi teie näole? Kontrollimiseks on lihtne töövahend 5 sekundiga. Hoia käsi filtri peal ja proovi nii tugevalt sisse hingata, kui siis mask imbub tihedalt näole ja sa ei saa absoluutselt õhku sisse, siis peaks mask olema tihedalt kinni ja sa ei tohiks siis ka mingit lõhna tajuda. Kui nii, siis vahetage filter välja.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
JAH, JAH ...ma teen seda testi iga kord kui ma seda kannan, liiga vana ei saa olla põhjus, filtrit on 3 kasutust..see on uus, aga lõhnad kunagi läbivad, kõigi maskidega ive kasutatud, pool või täielik maske.....

mis puutub näole sobitamisse, no test on ok, ja mul on natuke habet...proovisin täna palju lõigata, ja ikka sama....

sellest kõigest, eile proovisin "uut" amalgaami, lihtsalt selle asemel, et kasutada lõigatud ruudukesi tegin seda, mida paljud inimesed teevad ja tundub, et töötab neil kõigil, panen ruudukesed köögikombaini või kohviveskisse... ma kunagi arvasin, et see meetod paljastab palju pooleldi jahvatatud AL , ja võib olla ebasobiv palju kiirema reaktsiooni tõttu ja efektiivsuse ja muidugi lõpliku saagise kaotuse tõttu, aga..kuna paljud inimesed teevad...proovisin,,,, OMG ...see asi tegi tapja reaktsiooni...see põletas AL (paks, 30 mikronit) umbes 10 minutiga...proovisin panna jäävanni ..aga mitte midagi.... vähemalt ma ei raiska oma MDP2P või METHYLAMINE...see tekitab tonni H2 gaasi.... aga im muret elavhõbeda ja AL saastumise pärast koha.... KÜSIMUS ON: kas ma peaksin muretsema? või lihtsalt H2 gaasi kõikjal ja see on kõik? AL foolium lõppes nagu põletatud paber....

minu arvates algas amalgaamimine... 2-3 minutit ahelreaktsiooniga võimatu hakkama saada, nagu kui üks kasutab AL pulbrit..... ill tagasi minu ruutu haha
@G.Patton sinu arvamus on samuti väga teretulnud (kui sa minust aru said hahaha)

Last edited:

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
167
Siis on aine, mida ei filtreerita selle kombineeritud filtriga, sest te ei haista midagi, kui kõik on korras. Kontrollige igal juhul, kas filter on sobiv, lõhn maski all ei tohiks igal juhul olla märgatav.
Sügavad armid või väga silmatorkavad näopiirkonnad võivad tähendada ka lekkeid, võimalusel kreemita need kohad eelnevalt.

IM BATMAN

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
ma proovin kreemivarianti, ma poleks seda kunagi ette kujutanud, tnx!

näiteks vaha muundamist tehes on selle lõhn paratamatu.... aga millist filtrit ma peaksin selleks kasutama? ei ole täielikumat filtrit, mul on kõik kaasas (väidetavalt)

amalgaami, kui ma panen näo lähemale kui peaksin tegema, siis ma tunnen IPA lõhna ....
methallic lõhn amalgaami ma ei saa lõhnata , ja see on kõige olulisem minu jaoks, hg ja AL sacares mind palju, ausalt öeldes im umbes proovida NMF tee, isegi mitte väga selge info, lihtsalt vältida amalgaami.

tnx teie abi mees, väga apreciatted

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Hei mees, mis on NMF-tee?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident