JAH, JAH ...ma teen seda testi iga kord kui ma seda kannan, liiga vana ei saa olla põhjus, filtrit on 3 kasutust..see on uus, aga lõhnad kunagi läbivad, kõigi maskidega ive kasutatud, pool või täielik maske.....
mis puutub näole sobitamisse, no test on ok, ja mul on natuke habet...proovisin täna palju lõigata, ja ikka sama....
sellest kõigest, eile proovisin "uut" amalgaami, lihtsalt selle asemel, et kasutada lõigatud ruudukesi tegin seda, mida paljud inimesed teevad ja tundub, et töötab neil kõigil, panen ruudukesed köögikombaini või kohviveskisse... ma kunagi arvasin, et see meetod paljastab palju pooleldi jahvatatud AL , ja võib olla ebasobiv palju kiirema reaktsiooni tõttu ja efektiivsuse ja muidugi lõpliku saagise kaotuse tõttu, aga..kuna paljud inimesed teevad...proovisin,,,, OMG ...see asi tegi tapja reaktsiooni...see põletas AL (paks, 30 mikronit) umbes 10 minutiga...proovisin panna jäävanni ..aga mitte midagi.... vähemalt ma ei raiska oma MDP2P või METHYLAMINE...see tekitab tonni H2 gaasi.... aga im muret elavhõbeda ja AL saastumise pärast koha.... KÜSIMUS ON: kas ma peaksin muretsema? või lihtsalt H2 gaasi kõikjal ja see on kõik? AL foolium lõppes nagu põletatud paber....
minu arvates algas amalgaamimine... 2-3 minutit ahelreaktsiooniga võimatu hakkama saada, nagu kui üks kasutab AL pulbrit..... ill tagasi minu ruutu haha
@G.Patton sinu arvamus on samuti väga teretulnud (kui sa minust aru said hahaha)