Hinnanguline aeg müüa kilo grammide kaupa?

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Nii et lihtsalt kiire arvamus küsimus, mis, nagu ma tean, varieerub aine, kliendivõrgu jne kaupa

Aga kui keegi müüb mdma, siis milline oleks hinnanguline aeg, et saada lahti kilo? Tundub pikalt, kui sa ei ela päris suures linnas.

thankyou888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Teie küsimus on hea.
Aga ma arvan, et kes müüb grammides, ei osta kilogrammides. Nad ostavad tõenäoliselt 100 grammides.

Mõtle narkoärile sama, mis tavalisele ärile. Ka see järgib hierarhiat.
Mõista seda näite põhjal.
Eelmisel aastal konfiskeeriti 1500 tonni kokaiini, seega oletame, et see on 10% kogu kaubandusest, nii et kokku toodetakse ja müüakse 15000 tonni kokaiini.
Kogu see kogus jaotatakse lõpptarbijale, kes ei osta rohkem kui 10-100 g.
Seega tonn => 100s kg => kgs => 100s grammi => grammi
Nüüd sobitage ennast sellesse hierarhiasse. Kõik sõltub teie kontaktidest ja riskide võtmise võimekusest. Reaalne narkokaubandus toimub offline. Tänavamüüjad (jaemüüjad tavalises äris), kelle müügimaht ja marginaal on kõrge, ei ole darkwebis.
Mida te arvate ton tootjast. Ma olen kindel, et ta on üks mõne riigi rikas inimene. 😂

thch

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Võtaks sama kaua aega kui telefonikõne tegemine. kui te küsite seda küsimust, peate kulutama rohkem aega võrgustike loomisele ja vähem aega poosimisele.

NoOneImportant

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
OP Mõned asjad, mida peate mõistma ravimimängu kohta. Esimene asi on see, et selleks, et sind kui diilerit austataks, pead sa olema austatud kui kurjategija. Suurim liikuja teie all on teie suurim fiend ja kui tegemist on kaaluga, siis peaksite selle müüma enne, kui te seda isegi puudutate.

Lahtise MDMA puhul tähendab see, et teil on vaja kas korkida või lasta see pillideks pressida, et seda liigutada. Kas teil on seadmed või edasimüüjate võrgustik, et seda mõne telefonikõnega liigutada? Kas teil on üritus, kus te saaksite toodet ise liigutada ja teate, kuidas turvameestest läbi saada? Liiga palju küsimusi, millele peate endale vastuse andma.

Ma võiksin seda liigutada ja siis veel mõned minu kontaktide nimekirja ja ma olen 20 aastat mängust väljas olnud. Aga ma läksin sisse eesmärgiga teenida x summa raha, teenisin x summa raha ja sain välja. Kauplemine on vahend, mitte elustiil. Tsiteerides Jay Z-d "Get in get out it's an OGs classic". Mida kauem sa oled mängus, seda rohkem sa muutud sihtmärgiks. Politsei, kinnipeetavate laste ja teiste diilerite armukadeduse vahel on see nagu mängimine miiniväljal, mille silmad on kinni seotud. Mida kauem oled mängus, seda suurem on võimalus miinile astuda.

Last edited:

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
26
Ma võin sellele vastata.
Kujutage ette midagi sellist:

Iga päev on teil keskmiselt umbes 6 klienti. Esimene klient ostab 3 grammi, kuid te ei näe teda terve nädala jooksul. Teine klient tuleb ja ostab 1 grammi, kuid hiljem õhtul ostab ta veel 1 grammi ja teeb seda iga päev. Kolmas klient on edasimüüja, ta ostab iga kord 10 grammi, tavaliselt ostab 50 grammi, kuid te ei näe teda terve kuu, võib olla isegi kuud ostude vahel. Ja ülejäänud 3 ostjat on lojaalsed kliendid, üks on üliõpilane, üks on klubipõrgutaja ja teine on teie vanaema, sest ta on pahur, nad kõik ostavad 1 grammi, kord nädalas.

Nüüd lisage see kõik kokku:
Igapäevaselt müüte midagi sellist: 2 grammi (2. klient, iga päev ostab ta).
Nädalasena: 3 grammi (1. klient) + 3 grammi (need kolm inimest, vanaema, hüppaja ja üliõpilane) + see, mida sa iga päev müüd (2*7 = 14) == 20g.
Igakuiselt: 50 grammi (edasimüüja) + iganädalaselt müüdud ( 20*4 = 80) == 130g kuus!
Aastas müüd: igakuiselt * 12 == 1200 grammi

Nii et see on omamoodi matemaatika taga, mida rohkem kliente teil on, seda parem, keskenduge suurte koguste müümisele, kui teil on kilo, te soovite saada tarnijaks, mitte tänavakaupmeheks.