Ma ei ole kunagi kasutanud digitaalset pH-meetrit ja tegin seda käsitsi lakmuse abil.
Nüüd olen uudishimulik, kas tasub kasutada sellist seadet pH pidevaks kontrollimiseks, kui toimub aluse hapestamine?
Nagu ma aru saan, on enamasti tegemist metalli, klaasi ja PTFEga?
PTFE peaks olema ka neutraalne?
Kas on veel midagi, millele tuleb ostmisel tähelepanu pöörata? Ma näen, et hinnavahemik varieerub 40 kuni 400 EUR.
Ma saan teile väga hea klaasist . Ka neil on ph kontrollsüsteemid kõik laboratooriumi kasutamiseks, kus ma olen. Mõned rakendavad happe teie jaoks, nad ja jälgivad nii temperatuuri kui ka pH lvl. Mõned jälgivad ainult pH lvl ja temperatuuri. U saab valida ka võimalusi, mis võivad hoiatada oma telefoni.
Ma saan siin alla 100 naela eest häid laborihappeid hinnatud. Samuti ostsin ma ph-regulaatori süsteemi. See lisab hapet tilkhaaval, kuni see loeb 5 või 6 või ükskõik kui palju numbrit ma määran. See võib ka saata mulle sõnumi minu telefoni. Ei ole seda veel kasutanud, kuna see on teel, kuid. Samuti jas teine pump tõsta pH lvl, kui mingil põhjusel langeb alla selle, mida ma tahan, et see võib lisada teise vedeliku tõsta pH lvl.