Riigid, kus teid võidakse ilma põhjuseta läbi otsida ja teie majja tungida

Caleb

Don't buy from me
Resident
Reaction score
27
1. Baieri, Saksamaa

keha läbiotsimine hõlmab, et pead püksid maha laskma, kummarduma ja põsed laiali tegema. nad vaatavad su õõnsusi.
ma nägin seda oma silmaga ja sõbrad (f/m) teatasid sellest.
u võiks arvata, et see on inimõigustega vastuolus. väga tõsi, sest u kaotab kõik inimõigused, kui sind kahtlustatakse narkootikumide tarbimises. sa ei saa midagi teha, sest seda toetab enamus.

2. Kus veel?

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Sellised õõnsuste otsingud toimuvad ka teistes kohtades. See ei ole midagi uut.
Siin on midagi: toll konfiskeerib 10 g amfetamiini, mille on tellinud mees, kellel ei ole varasemat süüdimõistvat kohtuotsust. Politsei teeb tema kodus reidi, mis on üsna tavaline protseduur. Nad ei leia midagi, ainult et tal on paigaldatud Tor brauser. Žürii jaoks on see kindel tõend, et ta on narkomaan.
Talle pannakse käeraudad ja ta läheb kaheks ja pooleks aastaks vangi:
Kohtunik tundub olevat hea mees, tal on narkomaanist kahju. Ta aitab vaese mehe välja, mõistes teda vanglasse.

Last edited:

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Ei ole riike, kus poleks politseivägivalda. Isegi kui seadused kõlavad kõikjal piisavalt korralikult, on jõustamise küsimused riigiti erinevad. Isegi kõige liberaalsemates riikides leidub mõni perseaugu politseinik, kes seab end üle aktsepteeritud normide.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
Baieri on nagu Texas, lihtsalt hoiduge sealt eemale, kui te tegelete narkootikumidega või veel enam, kui te tegelete narkootikumidega. Berliinis, Bremenis ja NRW-s ei ole väikesed uimastikogused politsei jaoks huvitavad, sest riigiprokuratuur viskab juhtumid välja, kuna nad on ülekoormatud ja neil on tõsine tõeliste kuritegude mahajäämus, mida menetleda. Kuidas see mees sai politseisse rohkem kui kaks aastat on siiski mulle arusaamatu, 10 g on kindlasti vähem kui 10 g amfebaasi ja see on juriidiliselt "väike kogus" ja ta oleks pidanud saama trahvi või võib-olla 3 kuud tingimisi maksimaalselt. Ma oletan, et see parandatakse apellatsioonimenetluses, tal pidi olema väga halb advokaat või ta tegi viga, et rääkis politseiga. Ära kunagi räägi politseiga! Hankige spetsialiseerunud advokaat! Saksamaal võite küsida "Grüne Hilfe" head advokaadid, nad teavad, nad aitavad.
On kellelgi linki juhtumi kohta?

Caleb

Don't buy from me
Resident
Reaction score
27
ma lugesin artiklit selle kohta. täpselt oli see 10,6g puhast amfetamiini baasi. nad ütlesid, kuna ta tellis midagi 30g amfetamiini toote kohta. muidugi loeb ainult puhas aine.
seal u näha kui "puhtad" need on.

siin on link saksa ajalehest, kuid kogu artikkel maksab, (ma lugesin kogu artiklit inglise keeles, kuid ei leia seda kiiresti):

Last edited:

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281

See oli juba 2019. aastal. Kahjuks ei saanud ma teada, mis apellatsioonkaebusest välja tuli. Aga see, et ta kinni võeti, on juba iseenesest skandaal.

Caleb

Don't buy from me
Resident
Reaction score
27
ma arvan, et ta sai "berufung" tingimisi, nad peavad ainult vähendama karistust 2 aastani ja see on väga tõenäoline.
kohtunik suri mitte ammu. ilmselt ei aidanud tema narkovaba elu.

Caleb

Don't buy from me
Resident
Reaction score
27
nad ei võta narkootikumide kasutajaid Bayernis hästi vastu.
on üsna hämmastav, kuidas Saksamaa eri osades tõlgendatakse ühte ja sama seadust erinevalt - kuidas see võimalik on?

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
45
Kas olete Baierist?

Caleb

Don't buy from me
Resident
Reaction score
27
ei. isegi mitte ligilähedaselt, aga ma tean inimesi siin ja seal.

Caleb

Don't buy from me
Resident
Reaction score
27
Siin mõned toredad aruanded hiljutisest juhtumist, mis on värskelt tõlgitud:

Ka see on kena: