Esimest korda näen, et keegi teine ütleb täispiima. Big ups! Ma vannun selle peale - vedel toit! Ja see loomne rasv, nii hea teile! Ma olen tänaval kõndides kõige raisakam mees, aga mul on paberkotis neljakilone kannitäis täispiima, mida ma lonksutan. Tavaliselt piima 1. ja 2. päevaks, kui üldse midagi. Pärast seda tekib isu mõnevõrra, raske öelda. Mürk on annuses, niikaua kui ma hambaid kokku ei pigista, võin selleks ajaks süüa peaaegu kõike. Mõnikord on aeg tööle minna ja sa mõistad, et oled olnud üleval juba reedest saadik tööl. Ole valmis. Piim ja pedialyte päästavad su perse! Mõnikord on redbull ja pakend skittles'i hommikusöök meistrite hommikusöök.
Narvas, shit, kõik on väga söödav rohu peal, see on tavaliselt siis, kui magusaisu lööb sisse või sul tekib isu (soolane, vürtsikas, maapähklivõi jne...)... Ma võiksin kirjutada raamatu, aga kui ma peaksin valima, siis terriyaki kana stirfry koheva valge riisiga või riis ja oad koos "erikastmega" ;] ... ... ... Paar California rolls on alati hea, kuigi. Hommikusöök väga hilja õhtul/varahommikul, tavaliselt joomine, võib-olla pärast head reisi, kes teab... Ma armastan praetud kartuleid, pannkooke, peekonit, omletti, kogu šabang. Külm puuviljasalat meega või marjas smuuti ja viimasena mahlajook seedimiseks ja on aeg korralikuks uinakuks - alkoholi joon aga väga harva. Joomine on jama... aga on aeg ja koht. Ma pean tavaliselt valima oma kuritarvitamise faasi, alkoholi või opiaatide, minu jaoks tavaliselt viimane. See on aga hoopis teine purk.
Ma jutlustan enamasti taimetoitu, kuid harva praktiseerin seda. Puuviljad ja köögiviljad sirgelt, või muidu kõik töötlemata, teisisõnu, saada nii lähedale looduslikule vormile, kui see oli korjatud. Munad, kala, oad, pähklid/kaunviljad jne. Väldi farmikala. Kas ma ütlesin, et täispiimast? Kodujuust ja jogurt. Püüdke vältida punast liha ja sealiha, kui see on võimalik. Ma ei saa kunagi öelda ei heale juustuburgerile... Kana ja kalkun ei ole sulle liiga halvad, kuid püüa süüa säästlikult konservatiivsete portsjonite kaupa. Ma olen viimased kuu aega elanud röstsaiast, kuid püüan mitte süüa ühtegi teravilja, see on kõik töödeldud või BS tõesti, tühjad kalorid kahjulike lisanditega. Kaerahelbed on ilmselt ainus erand. Jätke välja või, suhkur ja koor, lisage oliiviõli, mett, äädikat ja nii palju küüslauku, pipart ja ürte kui soovite ja olete kuldne ponyboy. See ei olnud ilmselt mõeldud tervisehullu teemaks või postituseks, aga need on minu tarkuseterad. Püüa enda eest hoolitseda. Alati ei taha ega pea, aga vahel on vaja ja peabki minema. Hea on teada kuidas. See ei ole mitte metamfetamiin, mis sind nii kiiresti hävitab, vaid unepuudus ja hoolimatus. Fester näeb oma vanuse kohta üsna vana välja, aga ta tegi seda arvesse võttes hästi. Pese hambaid alati kui võimalik - parem veel, hoia komplekt kaasas autos või mis iganes. Ma võiksin jätkata, aga jätan selle teise postituse jaoks alles.
Üks minu lemmiksõnu: "Nälg on parim vürts".