ja nad elasid õnnelikult edasi... maby :)

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Küsin, sest olen huvitatud teie kui kogenuma rühma arvamusest. Ma säästan ennast lugu sõbra kohta, kes palus mul seda küsimust esitada, ja alustan faktidega: olles 30-aastane, koer ja natuke raha korteri üürimisest iga kuu, kuid eelseisev 5-6 aasta pikkune karistus, ma ei kavatse loobuda sellest, mida ma naudin, mis on, peale koera, tagasi keemiku mängimiseks. Olen kõigest teadlik jne. Küsimus puudutab hüpoteetilist hetke, paari kuu pärast, kui sõidan naeratusega päikeseloojangu poole, kus mul on raha hea alguse jaoks :) Millise riigi valiksite ja millele pööraksite valikul tähelepanu? Ma elan Euroopas, Poolas, minu arvates oleks Aasia kõige turvalisem. Elu maailma lõpus, ilma elektroonika, hiilguse ja kogu selle muu jama, mida lääne tsivilisatsioon peab suurimaks saavutuseks, on minu jaoks teoreetiliselt plussiks. Rohkem mõtteid ei hakka viskama, et mitte kellelegi soovitada. Hoolimata entusiasmist on terve mõistus ja faktid ikkagi kõige tähtsamad

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Kurat, alates jaanuarist ei ole vastatud...

Ma loodan, et teil on hästi, kutt...

Kui aus olla, siis ma ei seoks seda konkreetse riigiga, oluline on, et riik, mille te valiksite, ei ole sõlminud väljaandmislepingut Poolaga ja ideaalis ei ole ka parimad suhted ELiga.
Mina võiksin mõelda Venezuelale, kuna see on kena ja soe riik, mis juhtub olema vanakooli terroristide varjupaik euroopa terrorirühmituste jaoks enne 2000. aastat.

Tahaks odavat riiki, mis ei ole hästi seotud muu maailmaga, kuid piisavalt kaasaegne, et olla hea koht elamiseks vanaduspoliitiliselt (haiglad, tervishoid)

Pead mõtlema ka väikestes sammudes. Alustage selle töötlemist algusest peale. Milline on olukord, kui peate lahkuma? Kas te saate reisida läbi lennujaamade? On nii palju küsimusi, mida endale esitada! Ideaalis peaks teil olema Poolas valmis üks turvaline koht, kuhu saate minna täpselt siis, kui teie põgenemine algab, ja teine turvaline koht, mis asub riigis, kust saaksite lennata oma lõppsihtkohta. See riik peaks olema väljaspool ELi ja samuti ei tohiks Poolaga olla sõlmitud väljaandmislepingut.

Peate meeles pidama, et kindla vangistuse korral oleks teie vastu kohe esitatud vahistamismäärus, kui te ei läheks vanglasse, mille võib anda ka Europol või Interpol.

Jääge ohutusse kohta

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Tänan vastuse eest. mul on kõik korras. Ma lahkusin Poolast, kuid olen endiselt Euroopas. Ma teen raha.

Siiani ei ole mind tagaotsitav, mõni kohtuprotsess toimus paar päeva tagasi, kuid kohalolek oli vabatahtlik ja kuidagi ei märganud keegi, et ma ei kavatse ennast näidata. See on natuke kummaline, sest ma ei maksnud kautsjoni ja ma ei andnud kordagi politseile aru. Kahe teise asjaosalise advokaadid näivad üritavad asja võimalikult kaua venitada, sest kuulsin, et ühel on laps. fuck those rotid :).

Ma pidin alustama juriidilise tööga, ma valisin riigi, kus ma ei tunne kedagi ja ma pole seal kunagi käinud. Ma ei töötanud päris mitu aastat, aga ma olin kunagi hea keevitaja ja sealt otsustasin alustada. Laenutan igaks juhuks kõik videod alla, sest ma mõtlen avada väikese "köögi" ja lükata kõik online. Ühest küljest pole ma veel internetis kaubelnud, seega on mul palju õppimist ees, aga teisest küljest pole ma väga kontaktisik ja kui ma peaksin algusest peale inimesi otsima, siis ma ei kannataks seda vaimselt :).

Mis puutub tulevikku, siis ma tahan võimalikult kiiresti Euroopast lahkuda, ma arvan, et mul on umbes aasta või kaks aega, enne kui mind tõsiselt tahetakse, aga teate, mida varem, seda parem. Mis saab lennujaamadest, kui mind otsitakse Euroopa vahistamismääruse alusel, mis siis, kui ma lendaksin lennujaamast väljaspool Euroopat? Just nende lennujaamade kaudu lükkasin ma Lõuna-Ameerikat esialgu tagasi. Aafrika on ka sel põhjusel kahtlane, kuigi mul on üks õemees Aafrikast ja sain just teada, et tema vend avas seal 4 restorani :). Aasia tundub kõige turvalisem, halvemal juhul leian alati tööd keevitajana.
Poolas on mul korter, mis ei kuulu mulle ja on üüritud, seega saan sellest raha.

Kokkuvõttes ongi see praegu kõik. Kui kellelgi on nõuandeid või kommentaare, siis kuulaksin neid hea meelega

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
See on tore kuulda, et teil on kõik korras! :)

Soovin teile palju õnne kõigega, püsige turvaliselt!!!

View previous replies…

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
nad ei lähe mulle kergelt peale

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Kui jama tabab ventilaatorit, on need asjad kahjuks need, mida tuleb oodata :( Jääge kõiges selles tugevaks!!!

lokozombo

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
4
Nagu te ütlete, on kõik niikuinii ettearvamatu. Suurimadki plaanid kukuvad sageli läbi väikeste vigade tõttu, mida ei oleks saanud ette näha. Selles äris tuleb võtta riske. Muide, mis on kõige hullem, mis võib juhtuda, 5 või 6 aastat vangistust? Vastupidiselt näilisele ei ole seal hirmus. Muidugi on see ajaraiskamine ja natuke igav, mind häiriks rohkem see, et ma loobusin, et ma kaotasin neile. Ma usun endasse ja sellesse, et ma võin edu saavutada, ja ma arvan, et ma kardan rohkem loobumist kui kaotamist. Võimalik, et see, mida ma teen, lõpeb halvemini, aga omast vabast tahtest ja pärast võitlust. Oluline on, et ei teeks midagi enda vastu ja tunneks end hästi :)

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Ma nimetaksin vanglat kohutavalt kohutavalt kohutuks vaatamata

Hoia end turvaliselt

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
160
Kena profiilipilt.
Ärge kunagi andke end õiguskaitseorganitele.
Te võite hiljem elus vanglas istuda selle eest, mida te tegite. Parem hiljem kui praegu.
Loodan teile kõigile parimat G.