- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 74
- Deals
- 26
Küsimus, või ma arvan, et see on pigem küsitlus. Märkan, et enamus turgudel kasutatakse ainult XMR-i. Milline on teie eelistus krüptograafia kasutamisel? Ja kui oleks veel üks võimalus teha eskrootehinguid ilma krüpto kasutamiseta, jäädes siiski anonüümseks, kas kellelgi oleks idee, kuidas seda teha, ja kui jah, kas seda oleks võimalik rakendada? Ilmselt on hea sularaha ja dead drops või dead drops ja võrdse väärtusega toodete kauplemine. Aga online-turu jaoks peab olema võimalus rakendada turvaline integreeritud süsteem, mis ühendab maailma eri osi, kus saab teha tehinguid, mis hoiavad kõik turvalisemad, kuna isegi XMR-i kasutamisel on riskid. Lõppkokkuvõttes peaks nii ostjate kui ka müüjate riskide minimeerimine olema eesmärk, mida me kõik jagame, isegi kui see tähendab, et siin ja seal kaotame veidi kasumit. Ma arvan, et see kõlab hullumeelselt, kuid selles äris üles kasvades õpetati mulle, et inimesi tuleb seada kasumi asemel ja eelkõige minimeerida riski, isegi kui see tähendab, et kaotan veidi raha.