Κάτι που θα ήθελα να προσθέσω σε αυτά που απαρίθμησε ο Παράκελσος, κάτι που βρίσκω χρήσιμο επειδή το ambien μου σταματά να λειτουργεί επηρεαστικά με την πάροδο του χρόνου, και για μερικούς ανθρώπους παράξενα πράγματα όπως το περπάτημα στον ύπνο, η οδήγηση, τα ψώνια, μεταξύ άλλων μπορούν να εμφανιστούν σε μεγαλύτερες δόσεις, μερικοί άνθρωποι σε οποιαδήποτε δόση, είναι να πίνω λίγο χυμό βύσσινου Montmorency, αγοράζω τη μάρκα Indian Summer καθώς είναι μόνο μέρος συμπυκνωμένου, μερικές μάρκες είναι 100% συμπυκνωμένο και πρέπει να βρείτε το σωστό μείγμα. Γιατί χυμός κερασιού Montmorency;
Ο χυμός κερασιού Montmorency έχει υπέροχη γεύση και έχει επίσης φυσική μελατονίνη, (περίπου 0,013 mg ανά γραμμάριο) και έχει επίσης τρυπτοφάνη, ξέρετε αυτό το πράγμα που υπάρχει στη γαλοπούλα και που όλοι λένε πάντα ότι τους κάνει να νυστάζουν, η τρυπτοφάνη χρησιμοποιείται από το σώμα μας για να φτιάξει τόσο τη σερατονίνη όσο και τη μελατονίνη. Ίσως είναι στο μυαλό μου, αλλά νιώθω ότι με βοηθάει, αν και η ίδια η μελατονίνη δεν το κάνει, και τη χρησιμοποιώ όταν φτιάχνω καραμέλες κάνναβης που νομίζω ότι επίσης βοηθάει στον ύπνο. Μια λέξη της προσοχής, ωστόσο, προσέξτε για φτηνούς χυμούς με πρόσθετα σάκχαρα που είναι ένα αρνητικό, το συμπύκνωμα θα το ανακουφίσει αυτό και δεν χρειάζεστε πολύ από αυτό, αν χρειάζεστε ή θέλετε να αποφύγετε τα σάκχαρα που προστίθενται λόγω της ξινής γεύσης και φυσικά πρέπει να συσκευάσουν τη ζάχαρη σε όλα αυτά τα χρόνια.
Οι αλλεργίες είναι επίσης ένα θέμα, βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί, ξέρω πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν ακούσει ποτέ για αυτά τα κεράσια, επομένως δεν τα έχουν φάει ποτέ και δεν έχουν ιδέα για πιθανές αλλεργίες. Στη συνέχεια, έχετε πιθανές αλληλεπιδράσεις με τα ίδια φάρμακα που θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με τη μελατονίνη, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει περισσότερη μελατονίνη στα κεράσια montmorency από οποιοδήποτε άλλο κεράσι, ορισμένες αλληλεπιδράσεις περιλαμβάνουν αντιπηκτικά, αντισπασμωδικά, φάρμακα για τον διαβήτη, φάρμακα για την υψηλή αρτηριακή πίεση, ανοσοκατασταλτικά και καφεΐνη. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πίνουν καφεΐνη με τη μελατονίνη τους επειδή προσπαθούν να κοιμηθούν, αλλά θυμάστε ότι κάποια πράγματα όπως το τσάι έχουν φυσικά εμφανιζόμενη καφεΐνη σε αυτό, πίνετε τσάι για να πάρετε τη μελατονίνη σας, η καφεΐνη μπορεί να μπλοκάρει την ικανότητα του σώματος να απορροφήσει τη μελατονίνη και να οδηγήσει σε συσσώρευση μελατονίνης. Τα συμπληρώματα δεν ρυθμίζονται όπως πολλά φάρμακα και σε ορισμένα έχει βρεθεί ότι προστίθεται σερατονίνη και η συσσώρευση σεροτονίνης μπορεί να οδηγήσει σε σύνδρομο σεροτονίνης. Όλα αυτά είναι καλά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν πάρετε κάτι όπως η μελατονίνη ή πριν πιείτε χυμό κερασιού που την περιέχει φυσικά.