- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 45
Πριν από λίγες ημέρες δοκίμασα να χρησιμοποιήσω αυτό το combo, ξεκίνησα τη νύχτα με 100mg 4mmc και περίπου 15 χτυπήματα από ένα thc o vape. Επαναχορήγησα και τα δύο περίπου κάθε 2 ώρες, συνολικά επαναχορήγησα 2 φορές. Πήρα πολύ χαζό αλλά και αρκετά ευφορικό. Ήμουν πολύ ομιλητικός, πέρασα όλη την ώρα μιλώντας με έναν φίλο από το φόρουμ. Πήρα επίσης ελαφριά dmt όπως οπτικές εικόνες, όπως χαμηλή δόση dmt και επίσης όταν έκλεισα τα μάτια μου μπορούσα να δω αυτό το κλασικό οπτικό υπερδιάστημα (καλειδοσκόπιο). Το πέος μου συρρικνώθηκε στο μέγεθος ενός νυχιού αντίχειρα. Θα μπορούσα επίσης να ξεχάσω εύκολα και ο χρόνος θα περνούσε τόσο γρήγορα. Οι κόρες των ματιών μου ήταν ΓΙΓΑΝΤΕΣ, αλλά όχι κόκκινα μάτια. Επίσης, δεν υπήρχαν πεσμένα βλέφαρα ή κούραση από το thc που συνήθως έχω. Ξάπλωσα για ύπνο γύρω στις 6 π.μ. Πήρα το χειρότερο comedown την επόμενη μέρα, αλλά το κοιμήθηκα. Ο καρδιακός ρυθμός μου ήταν συνεχώς πάνω από 100bpm. Αυτός ο συνδυασμός ήταν διασκεδαστικός αλλά δεν ξέρω αν είναι ο ασφαλέστερος. Ποιες είναι οι εμπειρίες σας με αυτόν τον συνδυασμό;