Είμαι αρκετά νέος εδώ, οπότε διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αυτό σε μεγάλο βαθμό φαίνεται να μην αποτελεί θέμα. Όταν οι χρήστες αρχίζουν να κάνουν συμμαχίες και απειλές ή να προσπαθούν να στρατολογήσουν για την "κλαν" τους ή να οργανωθούν με αυτόν τον τρόπο, τότε κάποιος θα έπρεπε να παρέμβει και να τους βάλει να το πάνε κάπου αλλού. Αν κάποιος θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του κάτι που κάποιος μπορεί να βρει προσβλητικό με κακόβουλο τρόπο, το μόνο που κάνει είναι να προβάλλει την άγνοιά του. Ποιος υφίσταται διακρίσεις; Όλοι είμαστε τόσο ανώνυμοι όσο επιλέγουμε να είμαστε. Όλοι έχουν την ίδια ευκαιρία εδώ. Αν δεν σας αρέσει δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε μαζί τους. Αν δεν ισχύει, αφήστε το να περάσει. Αν πραγματικά σας ενοχλεί τόσο πολύ, ίσως χρειάζεστε λίγο πιο χοντρό δέρμα.
Πώς θα φανεί αυτό σε ένα άρθρο ειδήσεων; Αυτός ο ιστότοπος επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη δραστηριότητα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρόκειται να καταλάβουν ή να συμπαθήσουν, είτε είμαστε πολιτικά ορθοί είτε όχι. Πιστεύω ότι αυτή η νοοτροπία είναι προϊόν δεκαετιών πολιτιστικής υπονόμευσης από τα μέσα ενημέρωσης, τα σχολεία, την ψυχαγωγία, την πολιτική σκηνή κ.λπ. Η ανάγκη να υπερασπιστούμε τους ανθρώπους που δεν μπορούν να "υπερασπιστούν" τον εαυτό τους. Αν αυτό δεν είναι το "προνόμιο" για το οποίο μιλούν δεν ξέρω τι είναι. Η ιδέα ότι κάποιος τα έχει καταφέρει τόσο καλά, που έχει το χρόνο και την ενέργεια να αγωνιστεί για όλους όσοι δεν έχουν την "ευκαιρία" - τις μειονότητες. "Πρέπει να ξαναπάς σχολείο" είναι το είδος της απάντησης που περιμένω να ακούσω. Για ποιο πράγμα; Κριτική φυλετική θεωρία ή εκπαίδευση ευαισθησίας για τους ΛΟΑΤ; Ή για να υποστείτε ξανά την υποκρισία και τα διπλά πρότυπα; Μιλώντας για τον εαυτό μου, υποθέτω ότι είμαι πολύ ηλίθιος για να αντιληφθώ την ανάγκη να πρέπει να είμαι αρεστός ή αποδεκτός από όλους. Αυτό το βάρος το έχω αποβάλει εδώ και πολύ καιρό.
Δεν συναντώ πολλούς ηλίθιους εθνικιστές. οι "νεοναζί" και αυτού του είδους οι παρέες από την άλλη είναι άλλης ράτσας. Ο σύγχρονος αριστερισμός, είναι λίγο-πολύ διατεθειμένος στην ίδια μισαλλοδοξία - μόνο που αντί για μισαλλοδοξία, ΠΡΕΠΕΙ να ανεχτείς όλο τον εκφυλισμό και τη βρωμιά, αλλιώς είσαι "ρατσιστής, ναζί, ομοφοβικός κ.λπ." Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να δεις τι πάει στραβά στον κόσμο και γιατί. Θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς βρήκαμε τον δρόμο μας εδώ επειδή είμαστε "παράνομοι" - αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε απαραίτητα κακοί άνθρωποι. Σημαίνει ότι δεν αφήνουμε άλλους ανθρώπους να αποφασίζουν πώς θα ζήσουμε τη ζωή μας. Ότι δεν φοβόμαστε να είμαστε ο εαυτός μας, ό,τι κι αν είναι αυτό που είμαστε. Γνωρίζω πολύ καλά τον εαυτό μου και νιώθω πολύ άνετα στο πετσί μου. Όταν προσπαθούσα να είμαι αυτό που νόμιζα ότι όλοι ήθελαν να είμαι, μισούσα τον εαυτό μου, ήμουν γαμημένα δυστυχισμένη. Η πολιτική ορθότητα και το οργανωμένο αδικαιολόγητο μίσος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δες την ταινία "Gran Torino" με τον Κλιντ Ίστγουντ, αν δεν είναι πολύ σκληρή για σένα...
Για να συνοψίσω: "Μπορεί να μη συμφωνώ με αυτά που έχεις να πεις, αλλά θα πεθάνω αγωνιζόμενος για το δικαίωμά σου να τα λες".
ΥΓ, ναι, πρέπει να βρω δουλειά.