Δύο απαντήσεις στις ερωτήσεις σας
"Είναι το Bitcoin υπερτιμημένο;"
Κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ είναι καθόλου υποτιμημένο, αν μη τι άλλο.
Είναι στον "σχεδιασμό" του να ανεβαίνει εγγενώς η αξία του και δεν μπορεί ποτέ να είναι υπερτιμημένο λόγω πολλών παραγόντων
Όπως
Αντίστροφη φλεγμονή.....
Και όσον αφορά το ανώνυμο χρήμα, προβλέπω ότι XRP ή Monero θα φωνάξει μέχρι την αξία και είναι στην πραγματικότητα
μια grait επένδυση (Αν im μια αληθινή μάντισσα.) Λέω ότι η ΤΙΜΗ του Monero θα πετάξει μέχρι το ελάχιστο χαμηλό 10k USD και Bitcoin θα matk το 180-300k usd πριν το ξέρετε ή μέσα σε 4-5years
Είμαι σωστός για τα σκαμπανεβάσματα της αξίας του BTC εδώ και μερικά χρόνια στις προβλέψεις μου.
Θα δείτε, ήμουν μεταλλωρύχος και είχα περίπου ένα dosen ASIC που δούλευαν για μένα 24 ώρες το 24ωρο στο 256SHA algo για 3 χρόνια. Πλήρωσα μέχρι και 6500usd σε ηλεκτρικό ρεύμα για κάτι σαν 2 μήνες, εξακολουθούσε να πληρώνει από ή μέχρι το coldwallet μου "πάγωσε" και ο λογαριασμός μου Binance πήρε hacked και κλειδώθηκα έξω από αυτό με ένα FIDO2 (Yubikey), έτσι βασικά ακλόνητο, εκτός αν είστε στοχοποιούνται ειδικά
Trust me plz και USE you're money now when you can,don't dwell to much on it its just money
U can moustofthetime make it iEASY
MONERO