Madre
PR manager
- Reaction score
- 150
Γεια σας παιδιά. Εδώ θέλω να μιλήσω για τις εξαιρετικές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που σας έχουν επηρεάσει προσωπικά.
Στιγμές που σας βοήθησαν να επιτύχετε κάποια επιτυχία ή, αντίθετα, σας βοήθησαν να αποφύγετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
Ακόμη και μετά από είκοσι χρόνια, θυμάμαι ιδιαίτερα την ιστορία της τηλεοπτικής σειράς "The Wire", όπου οι αστυνομικοί ήταν σε θέση να παρακολουθούν τα τηλέφωνα των εμπόρων ναρκωτικών του δρόμου, με αποτέλεσμα να τους ωθήσουν τελικά να στραφούν σε βομβητές. Εκείνη την εποχή με εντυπωσίασε τόσο πολύ που ο φίλος μου και εγώ αποφασίσαμε να πάρουμε κι εμείς pagers, τα οποία δεν ήταν εύκολα στη χρήση. Υποθέτω ότι οι γύρω μας μας κοίταζαν σαν ηλίθιους. Τώρα συνειδητοποιώ ότι η χρήση των βομβητών το 2005 τράβηξε πολύ περισσότερη προσοχή από τους γύρω μας απ' ό,τι αν είχαμε χρησιμοποιήσει απλώς τηλέφωνα μιας χρήσης. Αλλά τότε, νομίζαμε ότι ήμασταν πολύ έξυπνοι.
Σήμερα, οι άνθρωποι δεν θυμούνται τους βομβητές και οι περισσότεροι δεν έχουν καν ακούσει ποτέ γι' αυτούς. Shiiiiiiiit
Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, αλλά ακόμα θυμάμαι πώς οι μπάτσοι παρακολουθούσαν τους αράπηδες,
και κρατάω πάντα αυτή τη γνώση στο μυαλό μου.
και κρατάω πάντα αυτή τη γνώση στο μυαλό μου.
Μου έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση η ιστορία της ταινίας Σημαδεμένος, όπου ο Τόνι Μοντάνα από ατρόμητος εγκληματίας μετατράπηκε σε τρελό άρρωστο κάθαρμα και ο κύριος λόγος ήταν το δικό του προϊόν - η κοκαΐνη. Η κοκαΐνη δεν τον έκανε τρελό, απλώς αποκάλυψε και τόνισε την πραγματική του φύση. Πολλοί από εμάς έχουμε κάτι μέσα μας που δεν πρέπει να αφήσουμε να βγει προς τα έξω και είναι προς το συμφέρον μας να το κρατήσουμε υπό έλεγχο. Η κοκαΐνη κατέστρεψε τον Τόνι και θα το θυμάμαι πάντα: Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σας, αυτό που θα σας καταστρέψει από μέσα σας.
Ένας καλός έμπορος δεν χρησιμοποιεί ποτέ το εμπόρευμά του.
Θυμάστε κάποια επεισόδια που σας έδωσαν σοβαρή τροφή για σκέψη;