Question Πώς φτιάχνω WEED

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Έχω κοιτάξει γύρω από το fourm. Και είτε είμαι καθυστερημένος είτε δεν υπάρχουν πολλά για το χόρτο *τουλάχιστον για την παρασκευή του*
Γι' αυτό προσπαθώ να ρωτήσω εδώ. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά. το μόνο πράγμα που έχω κάνει είναι να εισπνεύσω αποσμητικό από μια σακούλα.
Ξέρω ότι πρέπει να καλλιεργήσεις χόρτο. Αλλά δεν έχω ιδέα από πού να ξεκινήσω. Δεν με νοιάζει η ποιότητα του χόρτου, αρκεί να είναι φτηνό.
Δεν θέλω να ρισκάρω να αγοράσω από έναν πωλητή, αλλά να μάθω να το φτιάχνω μόνος μου. Δεν ξέρω τον εξοπλισμό που χρειάζομαι ούτε πού να βρω κάτι.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,751
Deals
666
Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξουν πολλοί χρήστες που θα σας υποδείξουν τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά έχετε δίκιο, το φόρουμ μας αφορά τα συνθετικά φάρμακα, όχι τα φάρμακα φυτικής προέλευσης.

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
152
Deals
21
Υπάρχουν πολλά κανάλια στο YouTube και άλλα φόρουμ σχετικά με την καλλιέργεια ζιζανίων

TheLastPizza1

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Αν μπορώ να ρωτήσω πού μπορώ να βρω αυτά τα κανάλια ή fourms;

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
1. Βρείτε ποιο είδος ζιζανιοκτόνου θέλετε να καλλιεργήσετε.
2. Εάν καλλιεργείτε μέσα στο σπίτι, πρέπει να έχετε κυκλοφορία του αέρα.
3. Εξαερισμός
4. Το σωστό πρόγραμμα σίτισης
5. Όταν τα φυτά είναι ακόμα σπόροι, το φως ανάπτυξης πρέπει να είναι μεταξύ 100w και 600w και το περιβάλλον πρέπει να είναι αποπνικτικό (1 - 4 εβδομάδες ανάπτυξης).
6. Όταν αρχίσουν να αναπτύσσονται, αυξάνετε το φως ανάπτυξης από 600w σε 1100w. Και ξεκινήστε ένα εντελώς νέο πρόγραμμα τροφοδοσίας (1 έως 8 εβδομάδες ) χρόνος ανάπτυξης.
(Μερικά φυτά χρειάζονται μόνο 6 εβδομάδες) οπότε διαβάστε για το φυτό πριν το καλλιεργήσετε.
7. Χρησιμοποιήστε χώμα κοκοφοίνικα αντί για κανονικό χώμα ώστε όταν τα κάνετε θάλασσα με τη σίτιση να μπορείτε πάντα να το διορθώσετε.
8. Επιλέξτε το σωστό φως ανάπτυξης.. υπάρχει διαφορά μεταξύ του φωτός led και του φωτός HPS.
Το Hps είναι φθηνότερο, αλλά σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα ολόκληρο aircosysteem που μπορεί να ελέγξει τη θερμότητα. Διαφορετικά, θα κάψετε τα πάντα.
Το φως Led είναι ακριβό αλλά ασφαλέστερο και δεν χρειάζεται βαριά aircosysteems.

lucas_cash

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
21
Και το πιο σημαντικό μέρος προσέξτε για σφάλματα. Μπορούν να τα χαλάσουν όλα. Χρησιμοποιήστε λάδι Neem για να τα ψεκάσετε από κάτω από το φύλλο. Διότι εκεί είναι το σημείο όπου τοποθετούν τα αυγά τους. Ψεκάστε τα μόνο όταν θέλετε να τους σβήσετε το φως.

9. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα φωτισμού
* Βλαστικό - Το σπορόφυτο ή ο κλώνος οδηγεί στο φυτικό στάδιο -
Δώστε 18-24 ώρες φως την ημέρα

* Ανθοφορία - Το στάδιο της ανθοφορίας (μπουμπούκια) οδηγεί στη συγκομιδή -
Δώστε 12 ώρες φως και 12 ώρες σκοτάδι κάθε μέρα

Όταν λέμε σκοτάδι. Εννοούμε πραγματικά σκοτεινό! Ούτε το παραμικρό φως δεν περνάει.

Χρησιμοποιήστε τη σωστή σκηνή/το σωστό χώρο για την καλλιέργεια.