πώς μπορώ να φτιάξω μεθαμφεταμίνη στο σπίτι με ό,τι έχω

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Έχω τα ακόλουθα συστατικά:

KMnO4 [Permanganate Potassium].
Ψευδοεφεδρίνη HCl - 100 δισκία, καθένα από τα οποία περιέχει 30mg ψευδοεφεδρίνης και 200mg ιβουπροφαίνης
Ισοπροπυλική αλκοόλη
Ακετόνη
!! Δεν έχω μουριατικό οξύ ή υδροχλωρικό οξύ.

Υπάρχει τρόπος να πάρω ένα φάρμακο από αυτά που έχω; Δεν έχω εργαστηριακό εξοπλισμό. Αρχικά σκέφτηκα να δοκιμάσω τη μεθακινόνη γιατί φαίνεται η πιο εύκολη και δεν είναι επικίνδυνη, αλλά δεν βρήκα μια γρήγορη σύνθεση που να μπορώ να τελειώσω σε 12 ώρες. Μπορώ να φτιάξω μεθαμφεταμίνη από αυτά που έχω, αλλά όχι με τη μέθοδο shake n bake; Δεν θα ήθελα να βάλω φωτιά στο σπίτι μου και δεν νομίζω ότι είμαι ικανός να μην κάνω τίποτα κακό και μετά να ρισκάρω τη ζωή μου για ένα ναρκωτικό

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
110
Γεια σας, απλώς αναφέρω αυτό το θέμα. Έχω παρατηρήσει ότι στις περισσότερες χώρες η ψευδοεφεδρίνη διατίθεται OTC σε συνδυασμό π.χ. με ιβουπροφαίνη όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να διαχωρίσουμε την ψευδοεφεδρίνη από την ιβουπροφαίνη;

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
411
Η ιβουπροφαίνη έχει πολύ χαμηλή διαλυτότητα στο νερό, ενώ η εφεδρίνη είναι πολύ διαλυτή.
Η ιβουπροφαίνη έχει σημείο βρασμού 157 C, ενώ η εφεδρίνη αποσυντίθεται πολύ πάνω από τους 200 C.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε είτε να φιλτράρετε την ιβουπροφαίνη χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα νερού, είτε να τη βράσετε από το θερμαινόμενο μείγμα σκόνης αφού διαχωρίσετε όλα τα πληρωτικά υλικά.
Όλες οι φυσικές ιδιότητες είναι διαθέσιμες στο PubChem, απλά βάλτε τις δύο ουσίες δίπλα-δίπλα και συγκρίνετε τα στατιστικά στοιχεία.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
110
Σας ευχαριστώ, αυτή είναι μια εξαιρετική συμβουλή.