Zero day
Supply Manager
- Reaction score
- 38
- Deals
- 2
Θέτω υπόψη σας ψεύτικα έγγραφα διαφόρων χωρών.
Τα έγγραφα αυτά είναι κατάλληλα για διαφορετικούς σκοπούς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ζήσετε και να ταξιδέψετε (συμπεριλαμβανομένου του αεροπλάνου) σε ολόκληρη την ΕΕ.
Μπορείτε να αγοράσετε διάφορα αγαθά στο διαδίκτυο, να λάβετε δέματα με ψεύτικα ονόματα. Εάν πληρώσετε με τραπεζική κάρτα ή κρυπτονόμισμα κάποιου άλλου, μπορείτε να παραμείνετε ανώνυμοι. Ακόμη και αν ο πωλητής ζητήσει ταυτότητες με φωτογραφία, εξακολουθείτε να είστε ανώνυμοι.
Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αγοράς χημικών ουσιών επειδή ο πωλητής ζητά να στείλει φωτογραφία των εγγράφων. Έχω μια λύση γι' αυτό - ψεύτικα έγγραφα.
Όλα όσα χρειάζεστε για να παραγγείλετε ένα έγγραφο μπορούν να αναγράφονται στα δάχτυλά σας:
1. Φωτογραφία (αν θα χρησιμοποιήσετε το έγγραφο μόνο για ηλεκτρονικές αγορές, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να στείλετε μια φωτογραφία του σπασίκλα γείτονά σας). Αν θέλετε να ταξιδέψετε με τέτοια έγγραφα (να πετάξετε με αεροπλάνο, να οδηγήσετε αυτοκίνητο, να μείνετε σε ξενοδοχεία) πρέπει να στείλετε μια προσωπική φωτογραφία.
2. Ημερομηνία γέννησης (μπορείτε να τη βγάλετε από το μυαλό σας, το κυριότερο είναι να είναι τουλάχιστον κάπως κατάλληλη για την ηλικία σας)
3. Επώνυμο και όνομα (όποιο όνομα θέλετε )
4. Τόπος γέννησης (δική σας επιλογή)
5. Φωτογραφία της υπογραφής σας (θα τοποθετηθεί στο έγγραφο)
Τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ ο ίδιος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Φυσικά θα τα κάνω όλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά θα μιλήσω και πάλι για χρονοδιαγράμματα:
Ταυτότητα και DL (άδεια οδήγησης): 3-4 ημέρες
Ταξιδιωτικό έγγραφο: 7-8 ημέρες
Αποστολή με το πλησιέστερο λεωφορείο στην ΕΕ. Το πολύ 5-7 ημέρες.
Ταχυδρομική παράδοση εντός 2 εβδομάδων. Δεν υπάρχει επείγουσα παράδοση.
Λοιπόν, ας περάσουμε στο κόστος των εγγράφων:
ID, DL (άδεια οδήγησης): 750€
Ταξιδιωτικό έγγραφο (διαβατήριο): 2700€
Τσεχική Δημοκρατία:
Ταξιδιωτικό έγγραφο (διαβατήριο)
Μολδαβία:
Ρουμανία:
Ταυτότητα, ΔΔ (άδεια οδήγησης)
Γαλλία:
ID, DL (άδεια οδήγησης)
Ισπανία:
DL (άδεια οδήγησης)
Η πληρωμή γίνεται δεκτή μόνο σε κρυπτονόμισμα. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να εργάζεστε μέσω της υπηρεσίας escrow
Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες της δουλειάς μου.
Όλες οι ερωτήσεις στην ιδιωτική αλληλογραφία ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Τα έγγραφα αυτά είναι κατάλληλα για διαφορετικούς σκοπούς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ζήσετε και να ταξιδέψετε (συμπεριλαμβανομένου του αεροπλάνου) σε ολόκληρη την ΕΕ.
Μπορείτε να αγοράσετε διάφορα αγαθά στο διαδίκτυο, να λάβετε δέματα με ψεύτικα ονόματα. Εάν πληρώσετε με τραπεζική κάρτα ή κρυπτονόμισμα κάποιου άλλου, μπορείτε να παραμείνετε ανώνυμοι. Ακόμη και αν ο πωλητής ζητήσει ταυτότητες με φωτογραφία, εξακολουθείτε να είστε ανώνυμοι.
Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αγοράς χημικών ουσιών επειδή ο πωλητής ζητά να στείλει φωτογραφία των εγγράφων. Έχω μια λύση γι' αυτό - ψεύτικα έγγραφα.
Όλα όσα χρειάζεστε για να παραγγείλετε ένα έγγραφο μπορούν να αναγράφονται στα δάχτυλά σας:
1. Φωτογραφία (αν θα χρησιμοποιήσετε το έγγραφο μόνο για ηλεκτρονικές αγορές, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να στείλετε μια φωτογραφία του σπασίκλα γείτονά σας). Αν θέλετε να ταξιδέψετε με τέτοια έγγραφα (να πετάξετε με αεροπλάνο, να οδηγήσετε αυτοκίνητο, να μείνετε σε ξενοδοχεία) πρέπει να στείλετε μια προσωπική φωτογραφία.
2. Ημερομηνία γέννησης (μπορείτε να τη βγάλετε από το μυαλό σας, το κυριότερο είναι να είναι τουλάχιστον κάπως κατάλληλη για την ηλικία σας)
3. Επώνυμο και όνομα (όποιο όνομα θέλετε )
4. Τόπος γέννησης (δική σας επιλογή)
5. Φωτογραφία της υπογραφής σας (θα τοποθετηθεί στο έγγραφο)
Τα υπόλοιπα θα τα κάνω εγώ ο ίδιος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Φυσικά θα τα κάνω όλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά θα μιλήσω και πάλι για χρονοδιαγράμματα:
Ταυτότητα και DL (άδεια οδήγησης): 3-4 ημέρες
Ταξιδιωτικό έγγραφο: 7-8 ημέρες
Αποστολή με το πλησιέστερο λεωφορείο στην ΕΕ. Το πολύ 5-7 ημέρες.
Ταχυδρομική παράδοση εντός 2 εβδομάδων. Δεν υπάρχει επείγουσα παράδοση.
Λοιπόν, ας περάσουμε στο κόστος των εγγράφων:
ID, DL (άδεια οδήγησης): 750€
Ταξιδιωτικό έγγραφο (διαβατήριο): 2700€
Τσεχική Δημοκρατία:
Μολδαβία:
Ρουμανία:
Ταυτότητα, ΔΔ (άδεια οδήγησης)
Γαλλία:
ID, DL (άδεια οδήγησης)
Ισπανία:
DL (άδεια οδήγησης)
Η πληρωμή γίνεται δεκτή μόνο σε κρυπτονόμισμα. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να εργάζεστε μέσω της υπηρεσίας escrow
Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες της δουλειάς μου.
Όλες οι ερωτήσεις στην ιδιωτική αλληλογραφία ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Last edited: