• Vitajte v slovenskej časti fóra. Pamätajte, že publikácia kontaktov (Jabber, Telegram, Signal a ďalšie) spôsobí trvalý zákaz! Ak sa rozhodnete kupovať alebo predávať bez použitia väzby a strate peniaze, nebudeme vám môcť pomôcť.

Methamphetamine Εφεδρίνη και ψευδοεφεδρίνη

Methamphetamine

filipian67

Don't buy from me
Resident
Language
🇸🇰
Reaction score
7
Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας σχετικά με τον τρόπο εξαγωγής εφεδρίνης και ψευδοεφεδρίνης ή πού να την προμηθευτείτε

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,129
Deals
1
Υπάρχουν teks εκχύλισης στις καρφιτσωμένες αναρτήσεις του φόρουμ για τις φαινυλαιθυλαμίνες. Πώς να το πάρετε είναι να το πάρετε

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
πείραμα moj
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/whitemeth.978/

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
F3Yxvrd905

View previous replies…

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
ωραίοι κρύσταλλοι είναι αυτό ένα πιάτο εξάτμισης ή το έχετε σε κάποιο πλαστικό;

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Πρόκειται για ένα τσίμπημα στην ανακρυστάλλωση

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Είναι P2P ή RP/I;
Πώς το ανακρυσταλλώνετε; το διαλύετε σε αλκοόλη, το καταψύχετε και το φιλτράρετε ?

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Πρόκειται για τη σημύδα. Ανακρυσταλλώνεται σε ipa ... Παγώνω με άζωτο, εξ ου και το πρόσωπο του πιάτου

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
birch reaction Δεν έχω πολύ μελέτη γιατί επιλέξατε αυτόν τον τρόπο ? ποια είναι λοιπόν η διαφορά μεταξύ του κλασικού RP/I και της αναγωγής με σημύδα; είναι υψηλότερη η ποιότητα και η ποσότητα;

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Ο τσεχικός τρόπος δεν είναι κακός αλλά με ενοχλούν αυτά τα παραπροϊόντα , τα μη αντιδρώντα σκυλιά και η χαμηλή απόδοση . Αλλά όλα εξαρτώνται από την καθαρότητα των σκύλων. Αλλά η σημύδα είναι ένας διαφορετικός καφές.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
και πώς γίνεται η κατάψυξη του αζώτου ?

megatresk

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Νομίζω ότι έχετε μια χύτρα ταχύτητας και την καταψύχετε σε αυτό το

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Το άζωτο σε ατμοσφαιρική πίεση μπορεί να διατηρηθεί ως υγρό σε ένα κρυογονικό δοχείο......

Last edited:

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Με megatresk
Νομίζω ότι έχετε μια χύτρα ταχύτητας και το καταψύχετε σε αυτή

Δεν ξέρω, έχω μελετήσει αρκετά για τις συνθέσεις μεθαμφεταμίνης, αλλά δεν έχω συναντήσει πουθενά την κατάψυξη αζώτου.

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
,,Έχω μελετήσει αρκετά " αρκετά τι ;??? Πόση εμπειρία έχετε και τι έχετε καταφέρει να συνθέσετε. Όλα έχουν να κάνουν με την καινοτομία ..... Πώς να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη και ταχύτερη 😲😉

megatresk

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Αντί να προλαβαίνουμε το παιχνίδι με τα νεκρά κείμενα, έχουμε κάποιον να το κάνει, γιατί αν κανείς δεν είναι σε θέση να το κάνει, μπορούμε να κουνήσουμε τα πόδια μας...:cool::cool:

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Μην είστε ανυπόμονοι όλα θα πρέπει απλώς να είστε συνεπείς.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Νομίζω ότι το πάγωμα με άζωτο γίνεται με ξηρό πάγο και ακετόνη, οπότε αυτός ο συνδυασμός απελευθερώνει στην πραγματικότητα άζωτο το οποίο θα πρέπει να ψύξει γρήγορα το διάλυμα στο οποίο διαλύεται η meth hcl και να δημιουργήσει ωραίους καθαρούς κρυστάλλους, δεν είμαι σίγουρος αν έτσι υποτίθεται ότι λειτουργεί αλλά είναι ενδιαφέρον, θα πρέπει να το δοκιμάσω, δεν το έχω ακούσει πουθενά αλλά παρατήρησα ότι ένας πωλητής σε αυτό το φόρουμ μάλλον χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο.

Last edited:

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Δεν μπορώ να απαντήσω σε μεμονωμένα σχόλια οπότε πρέπει να megatresk όπως αυτό όσον αφορά αυτά τα αδιέξοδα οπότε πρώτα πρέπει να έχουμε τα αγαθά ώστε να μπορέσουμε να λύσουμε το αδιέξοδο αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο γιατί έχω επίσης την εντύπωση ότι σύντομα ο maserko θα έρθει με το δικό του προϊόν είμαι περίεργος και ανυπομονώ να το ξεκινήσει επιτέλους κάποιος εδώ

megatresk

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ... απλά προτείνω τον τρόπο, αν σκεφτώ καλύτερο τρόπο θα το γράψω... ψάχνουμε έναν τρόπο να το κάνουμε να δουλέψει, όχι έναν τρόπο να μην δουλέψει

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Αναζήτηση, εύρεση, εφεύρεση..... Τι θα λέγατε να επικοινωνήσετε με τους γκουρού μας στην BB.expert για να μάθετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Max. Φιλικότητα εκ μέρους τους σε όλα τα πράγματα.....

megatresk

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Ανυπομονώ να,,,, και θα μπορούσα να στείλω κάτι στα σκουπίδια

maserkooo

Don't buy from me
Resident
Reaction score
42
Αλλά θα σας απογοητεύσω αλλά μάλλον θα προσφέρω συνεργασία σε δύο λογικές . Το όλο πράγμα θα χτιστεί πάνω στην ιδέα της ΒΒ οπότε δεν θα υπάρχει προσωπική επαφή μόνο ανταλλαγή γνώσεων αγοράζουμε μαζί χημικούς και άλλα πράγματα (λόγω της τιμής). Έτσι αμέσως κάνω μια προσφορά για μια στοίβα εφεδρίνης 1kg . Περισσότερα μέσω σήματος ή πρωτονίου