αναβολικά στεροειδή, hgh, ινσουλίνη, πεπτίδια. Επίσης, πώς να bio hack το σώμα σας για μακροζωία και pct.

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Γεια σε όλους, το όνομά μου είναι Nucky είμαι σε και εκτός εργαλείων και όλων των peds για το καλύτερο μέρος μιας δεκαετίας. θέλω να ξεκινήσω ένα νήμα για τον κόσμο των ped, Σε αυτό το νήμα θα απαντήσω και θα δημοσιεύσω σχετικά με τους κύκλους στεροειδών, Για άνδρες και γυναίκες επίσης θα μιλήσω για το πώς να παραμείνουν υγιείς ενώ τρέχουν βαριές κύκλους. θα δημοσιεύσω επίσης την έναρξη υπόγειου εργαστηρίου. θα μιλήσω επίσης για συμπληρώματα που θα βοηθήσουν στην υγεία και τη γνωστική λειτουργία. Αν κάποιος έχει ερωτήσεις, στείλτε μου μήνυμα εδώ. Ενθουσιασμένος που είμαι σε αυτό το φόρουμ.

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
@G.Patton, ευχαριστώ που σας αρέσει το νήμα μου. Είμαι νέος εδώ, απλά θέλω να πω ότι οι άνθρωποι σε αυτό το φόρουμ θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό το θέμα, όχι μόνο από άποψη υγείας αλλά και από άποψη χημείας επίσης. Η διαδικασία παρασκευής αυτών των ορμονών είναι ενδιαφέρουσα. Αλλά εν πάση περιπτώσει θα δημοσιεύω εβδομαδιαία για τις ορμόνες, πώς να παραμείνετε υγιείς σε αυτές και τη σκοτεινή πλευρά τους lol. Επίσης, θα αναφερθώ στο πώς να στήσετε ένα υπόγειο εργαστήριο με τον σωστό τρόπο και τον καλύτερο τρόπο για να μείνετε κάτω από το ραντάρ.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,479
Deals
1
Νομίζω ότι θα ήταν ενδιαφέρον, προχωρήστε!

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Γεια σε όλους, im πρόκειται να ξεκινήσω αυτό το νήμα με την ορμόνη τεστοσερόνη. Τώρα υπάρχουν πολλοί τύποι testoserone, αλλά για αυτή τη θέση im πρόκειται να μιλήσω για test cypionate. Τώρα αυτή η ορμόνη αναπτύχθηκε το 1935 αναπτύχθηκε για την ενίσχυση των επιπέδων τεστοσερόνης στο σώμα για να κάνει τους άνδρες ισχυρότερους και να αισθάνονται πιο νεανικοί. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό ιστορικό της ορμόνης τώρα για να μπούμε στα διασκεδαστικά πράγματα. Η κυπιονική δοκιμή χρησιμοποιείται ακόμη στον ιατρικό τομέα για θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης σε δόσεις που ποικίλλουν από 20mg, 50mg, 100mg εβδομαδιαίως. Τώρα για την οικοδόμηση μυών σε επίπεδο bodybuilding η δοσολογία πρέπει να είναι 500mg έως 2000mg την εβδομάδα. Τώρα σε αυτές τις δόσεις μπορεί να έχετε κάποιες παρενέργειες. Στα 500mg θα ήταν σπάνιες, αλλά θα παρατηρήσετε κατακράτηση νερού στους μύες, ώστε να έχετε μια πιο γεμάτη εμφάνιση. Τώρα στα 1000mg και πάνω μπορεί να έχετε κάποιες παρενέργειες οιστρογόνων όπως η γυναικολογική διαταραχή. Η ημιζωή σε αυτή τη μορφή είναι 14 ημέρες, έτσι ώστε οι ενέσεις δεν θα πρέπει να είναι τόσο συχνές τα οφέλη της test cyp είναι κέρδη δύναμης και κέρδη μεγέθους. Επίσης, θα έχετε μια σημαντική αύξηση της σεξουαλικής ορμής.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
613
Ενδιαφέρον θέμα :) Έχετε την ακολούθειά μου

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
6
πολύ ενδιαφέρον :)

Bartholomeus

Don't buy from me
New Member
Reaction score
71

Είναι αυτή η καλύτερη μορφή τεστοστερόνης για χρήση; Ή γιατί αποφασίσατε να μας παρουσιάσετε την κυπιονική μορφή, αν μου επιτρέπετε να ρωτήσω;
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος κατανάλωσης αντί για την ένεση στο σώμα σας;
Πόσες φορές χορηγείται με ένεση ανά μήνα; Και σε πόσο χρονικό διάστημα θα πρέπει κανείς να δει τη διαφορά;

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
104
Ανυπομονώ να δω τι σημαίνει αυτό για την παραγωγή ινσουλίνης και τη διαχείριση του σακχάρου στο αίμα

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Γεια σας παιδιά, Για να είμαι ειλικρινής επέλεξα ακριβώς αυτή την ορμόνη με αυτόν τον εστέρα επειδή η κυπιονική είναι μία από τις μόνες τεστοστερόνες που συνταγογραφούνται από γιατρό γιατί μπορεί να ρωτήσετε καλά το FDA και τη γραφειοκρατία. Ο καλύτερος τύπος για να είμαι ειλικρινής που εξαρτάται για θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης test cypionate ή test enanthate θα ήταν η καλύτερη επιλογή σας λόγω της μεγάλης ημιζωής. enanthate ημιζωή είναι 4-5 ημέρες και cypionate είναι 8 ημέρες. Τώρα για το πραγματικό θέμα το καλύτερο για την οικοδόμηση των μυών με γρήγορο ρυθμό θα ήταν το sustanon 20, το test enanthate ή το test propionate. το test propionate είναι ένας σύντομος εστέρας 3 ημερών ημιζωής. πρέπει να έχετε το χιλιοστόγραμμά σας σε 750mg ή 1000mg την εβδομάδα. ill να κάνει το θέμα του test propionate επόμενο. Τώρα σχετικά με το θέμα της διαχείρισης της ινσουλίνης ή του σακχάρου στο αίμα η δοκιμή δεν θα το επηρεάσει αυτό. Αυτό που θα επηρέαζε αυτά τα θέματα θα ήταν η HGH (ανθρώπινη αυξητική ορμόνη), ο IGF (αυξητικός παράγοντας ινσουλίνης) και επίσης η ινσουλίνη. Για να απαντήσω πραγματικά στην ερώτησή σας το σάκχαρο του αίματος και η ινσουλίνη είναι η διατροφή και η δραστηριότητα, η προπόνηση ή η σωματική δραστηριότητα.

nucky

Don't buy from me
New Member
Reaction score
17
Γεια σας παιδιά. Δημοσίευσα ένα νέο νήμα σχετικά με το Test Propionate. Ελέγξτε το.

PeterKeta

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Γεια σας! Ενδιαφέροντα πράγματα. Ψάχνω να τρέξω έναν κύκλο Sustanon 250mg κάθε 5η ημέρα και HGH 2,5iu έως 3iu την ημέρα. Για το sustanon, θα πρέπει να διατηρήσω από την παραμονή σε περισσότερο από 4 μήνες; Θα τρέξω GH για 6 μήνες. Θα πρέπει να παρατείνω το sustanon για να ταιριάζει με τη διάρκεια του κύκλου GH; Και ως PCT, είναι απαραίτητο κάτι άλλο εκτός από το nolvadex;