Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Další téma poměru

kuzzinga

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Především zdravím všechny milovníky Noida na celém světě. Nedávno se mi dostalo do rukou asi 10 gramů látky zvané 5F-ADB. Z toho, co jsem při brouzdání po fóru vyčetl, se zdá, že tento typ látky je třeba nejprve rozpustit v rozpouštědle a pak napustit na rostlinu nebo papír, mám po ruce spoustu bavlněného papíru a čistého acetonu (btw můj prodejce mi doporučil použít 95% alkohol)
Abych se dostal k hlavní otázce, hledal jsem, ale nikde jsem nenašel bezpečný poměr látky a rozpouštědla, nechci takhle umřít, takže potřebuji pomoc, protože nevím, jaké rozpouštědlo použít k rozpuštění 10 gramů látky a kolik rozpouštědla použít
Předem děkuji za pomoc

lamer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
použití jahodového acetonu

William D.

Expert
Reaction score
1,326
Je lepší používat bezpečná rozpouštědla, například etanol. A postřik nevypouštějte, ale namočte list nebo rostlinný materiál. Nejprve sdělte, jaký materiál máte, aby bylo jasné, jak s ním pracovat. Dávkování je třeba zvolit v závislosti na kvalitě vašeho noidu a přání vašich zákazníků.