- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,313
- Deals
- 1
Ahoj, hledal jsem ( ano, zkoušel jsem vyhledávač) a mám problém zjistit, co to vlastně ty RC jsou. Rád bych některé z nich vyzkoušel, ale není možné, abych něco bral, když nemám ponětí, co to je.
KU crystal Vzpomínám si, že někdo říkal, že je to derivát katinonu, že je to beta keton?
EKU crystal, ethyl-keto amfetamin?
8clad? Jestli to má 8 něčeho, tak je to asi oktan heptan nebo nonan... hmm. Nevím, nic chytrého nebo vtipného mě nenapadlo.
Pokud víte, co jsou tyhle nebo jiné s kryptickými názvy kravin, pomozte honem.
Napsal jsem to do analytické chemie, protože o to se snažím, analyzovat, co jsou to za chemikálie. Přesuňte to, zabijte to, vynadejte mi, cokoliv máte na práci. Doufám, že jste ocenili můj slovní salát.
KU crystal Vzpomínám si, že někdo říkal, že je to derivát katinonu, že je to beta keton?
EKU crystal, ethyl-keto amfetamin?
8clad? Jestli to má 8 něčeho, tak je to asi oktan heptan nebo nonan... hmm. Nevím, nic chytrého nebo vtipného mě nenapadlo.
Pokud víte, co jsou tyhle nebo jiné s kryptickými názvy kravin, pomozte honem.
Napsal jsem to do analytické chemie, protože o to se snažím, analyzovat, co jsou to za chemikálie. Přesuňte to, zabijte to, vynadejte mi, cokoliv máte na práci. Doufám, že jste ocenili můj slovní salát.