- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,783
- Deals
- 666
Náš tým na fóru se skládá z velkého počtu lidí, od technických odborníků až po právní experty. Nejdůležitějšími a klíčovými zaměstnanci jsou však naši odborníci! Naši odborníci mají rozsáhlé teoretické znalosti a bohaté zkušenosti v oblasti syntetické syntézy léčiv. Naši odborníci mají za sebou tisíce tun vyrobených syntetických drog, stovky lidí vyškolených v malé i průmyslové výrobě. Všechny tyto znalosti a zkušenosti jsou připraveni předávat dál a dělají to rádi.
Je na čase vám je představit a něco málo vám o nich říci:Odborný chemik s patnáctiletou praxí v tajných laboratořích.
Mezi mé odborné znalosti a zájmy patří průmyslová a laboratorní organická syntéza, designové drogy, prekurzory, právní otázky a také nákup chemických činidel.Rád vám pomohu s organizací laboratoře, výukou syntézy a poradím s právními předpisy ve vaší oblasti.
Mezi mé odborné znalosti a zájmy patří průmyslová a laboratorní organická syntéza, designové drogy, prekurzory, právní otázky a také nákup chemických činidel.Rád vám pomohu s organizací laboratoře, výukou syntézy a poradím s právními předpisy ve vaší oblasti.
Kontaktujte odborníka
Kontakt na odborníka
Odborný chemik s 6 lety praxe v organické a analytické chemii zakázaných látek. Mají široké kompetence v oblasti analytických zařízení, fyzikálně-chemických metod analýzy, laboratorní organické syntézy. Dále mám znalosti v oblasti průmyslové syntézy a zařízení. Rádpomohu s jakýmikoliv laboratorními dotazy, jako je laboratorní sklo, vybavení, prekurzory, analytické testování, syntéza při výrobě léčiv a podobně.
Kontaktujte odborníka
Asi 5 let se zabývám syntézou různých nelegálních látek. Mám velké zkušenosti s organizací laboratoří, vyhledáváním a nákupem činidel a zařízení. Poskytuji poradenství v oblasti syntézy, škálování procesů, čištění látek, řešení různých technologických otázek spojených s výrobou drog. V případě zájmu o pomoc mě kontaktujte v soukromých zprávách.
Kontakt na odborníka
Kontakt na odborníka
Last edited by a moderator: