Question Hledá se chemik, který by pomohl se synethesis of Ketamine.hcl - placená práce

kenneth

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Dobrý den, dámy a pánové,

jsem prodejce z Velké Británie, který prodává sortiment drog většinou v oblasti párty, jsme poměrně velká zavedená operace. v současné době jsme získali 250 kg hydroxylimin hydrochloridu (prekurzor A ketaminu). Z mého výzkumu vím, že se jedná o meziprodukt a prekurzor a k získání konečného produktu ketamin.hcl stačí rozpouštědlo s vysokým tlakem a nechat ho vychladnout.

Potřebuji pomoci s vhodným rozpouštědlem, které bych mohl použít, a dalším vybavením pro proces varu a dalšími radami, které mohou být na této cestě potřebné. rád za to zaplatím, pokud má někdo know-how, kdo mi může pomoci provést mě tímto procesem, dobře zaplatím za jeho konzultaci a znalosti. Nehledám rady zdarma, vážím si vašeho času a odborných znalostí.

Pokud je někdo ochoten pracovat, napište mi prosím zprávu, bude to první projekt z mnoha.

Na zdraví - kenneth

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Zde si to vyzkoušejte:

Od kroku 4:
V posledním kroku dochází k tepelnému přeskupení a po 180 °C po dobu 30 min se získá téměř kvantitativní výtěžek. Alternativou k použití dekalinu jako rozpouštědla v tomto kroku je použití tlakové bomby. 2,0 g předřazeného N-methyliminu se rozpustí v 15 ml dekalinu a refluxuje se 2,5 h. Po odpaření rozpouštědla za sníženého tlaku se zbytek extrahuje zředěnou kyselinou chlorovodíkovou, roztok se ošetří odbarvovacím uhlím a vzniklý kyselý roztok se učiní bazickým. Uvolněný produkt, 2-methylamino-2-(o-chlorfenyl)-cyklohexanon (ketamin), má po rekrystalizaci z pentan-etheru mp 92-93 °C. Hydrochlorid má mp 262-263 °C.

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
25
Špatně jsem si přečetl datum u tohoto příspěvku. Moje chyba. Nejsem si jistý, jak to smazat.

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Poslední krok úsilí tepelné wierd reakce a to si dovolit opravdu dobré vybavení k syntéze a dobré znalosti, nebo pravděpodobně jen vyrobit smetí

Last edited:

sweettooth

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
V dokumentárním filmu hamiltons pharmacopeia můžete sledovatúplný život syntézy s vysvětlením, co se skutečně děje.

Pokud video shlédnete, pochopíte, že je toho potřeba hodně a jak moc byste tomu měli rozumět, než se do toho pustíte.